Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zamanında yedikleri hurmalar şimdi yavrum tırmalar. Avrupa futboluna Araplar girince piyasa saçma sapan bir hal aldı. Verilen bonservisler maaşlar epey uçuk. De Jong 40 mil maaşı vardı yanlış hatırlamıyorsam. Olmoya gelince benim içimden geçen bayern alır. Geçenlerde per/week players denk geldi. Haftalık maaşlar. Manu da Haftalık ortalama 250k £ yani senelik 14 15 milyon euro. Daha fazlasını alan da coktu. Brüt mu net mi bilmem.

Olmoyu derhal ekibimize kazandırmak gerekiyor.

Olmoya ekibimize çagrı yapmak için ne bekliyoruz diye bir soru yöneltmek isterim

Leipzig'e verdikleri 50 küsur milyon euro da buhar mı oldu şimdi ne saçma sapan iş.

Futbol gündemini bir müddettir takip edemiyorum. Çok elzem olmadığı halde 20 milyonluk adamların konuşulmaya başlanmış olması endişelenmeme sebep oldu; yine 'vizyon zehirlenmesi' ne mi uğruyoruz acaba?..

Borsaya kote Türk kulüplerinin alayı fena halde batık durumdalar hala ki mevcut borçları geçmişte birkaç defa sıfırlanmış olsaydı bile yine batık durumda olurlardı; borsayı ve bilanço okumayı bir nebze bilenler itiraz etmeyeceklerdir bu dediklerime. GS da diğerlerinden pozitif ayrışmıyor maalesef. Bedelli sermaye artırımıyla elde edilen gelir sayesinde BB anlaşmasından çıkmayı umarken, bunun neredeyse 2/3 ünü güm diye tek bir transfere gömmek düşüncesi aklıma yatmıyor doğrusu. Belirteyim, Sara transferinin maliyetine laf edilirken, öyle bir adama ihtiyacımız olduğunu ve alınması gerektiğini söyleyenlerden idim. Şu an öyle bir gereklilik olmadığı kanısındayım.

Konuşulmuştur belki, forumda neler yazıldığını taramaya vaktim yok, affola...

George abim sende yap bu gece kopkopunu falanda sonra bizim bir defans bir ofans işi vardı..

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

olmo ispanyol değil mi hatta barça alt yapısından hajduka gitmedi mi ne saçma lisans bu acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt