Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 37.668
- 64.871
- 3.473
Yok yaw yarim sezon 1.5 yahut 2 maasa oynayacaksa gelsin demisimdir maxkanka sen skriniarı savunmuyormuydun yanlış mı hatırlıyom ne ara benim safa geldin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok yaw yarim sezon 1.5 yahut 2 maasa oynayacaksa gelsin demisimdir maxkanka sen skriniarı savunmuyormuydun yanlış mı hatırlıyom ne ara benim safa geldin
Arda'nin dengesini bozdugu pozisyonda sutu direkten donen herif degil mi bu? Crespo ayarinda bir topcu. Bazen rakibi bozabilir bazen de guzel dripling yapabilir. Yilda bir iki macta parlama sansi var ama 11 topcusu oldugunu zannetmiyorum.![]()
Giorgi Kochorashvili - Oyuncu profili 25/26
Giorgi Kochorashvili, 26, Gürcistan ➤ Sporting Lizbon, 2025'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 5.00 mil. € ➤ * 29 Haz 1999, Tiflis, Gürcistanwww.transfermarkt.com.tr
mesela şu adamı niye düşünmüyoruz
E sen de Metehan Apokerim'in önünde şakası yapmıştın. Olur o kadar.Ayla ve Müslüm'ün yapımcısı Mert S. Yüksel'den yediyüz bininci kez yine kimselerin aklına gelmeyen Metehan Baltacı - Veli Baltacı soyadı benzerliği şakası :d

Ligde seni stoper şampiyon yapmaz, umalım ki avrupa liginde fark yaratsın. Ama 6 ay için 4.5 verdiğin adam kupayı alırsak anca iyi ki almışız derizBeğenmeyip Frank De Boer muamelesi yapanlara: ligte iş yapan stoperlere bakalım, Skriniar ateş eder yahu.
futbolumuza uygun degilmiş. öyle diyollaSkriniara neden luyindama muammelesi çekiliyor anlamis değilim
Kolo muaniyi gomen yokdefansta metehan-abdülkerim-kaan-nelsson var ve İtalya liginden ayrılına kadar o ligin açık ara en iyi stoperi olan adam burada öyle böyle bklanmıyor.
Bizim taraftarın gözünde 2019-2022 arasındaki kara dönemin hasretini görüyorum. Kolo muani, skriniar gibi adamlar resmen gömülüyor
kulağa son derece ürkütücü gelen bir tabirSkriniara neden luyindama muamelesi çekiliyor anlamis değilim
Kolo muaniyi gomen yok
Skriniarin da makul sartlarda gelmesine %95lik kesim itiraz etmez, elestirenler yarim sezonluk 4.5 maasindan dolayi elestiriyor
Tespit yaparken kafamizi kullanalim, ardımızdan uydurmayalım
dortmund ve juventus da istiyomus şikrinya yı
bi an once mukavele yapariz ins hayirlisiyle