Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"alo icardi, ben skiniar abin" haberlerini birkac gün icinde görürüz gibi

mesela şu adamı niye düşünmüyoruz
Arda'nin dengesini bozdugu pozisyonda sutu direkten donen herif degil mi bu? Crespo ayarinda bir topcu. Bazen rakibi bozabilir bazen de guzel dripling yapabilir. Yilda bir iki macta parlama sansi var ama 11 topcusu oldugunu zannetmiyorum.

Bizim teklif yaptığımız, ilgilendiğimiz tüm oyuncuları basın nasıl bu kadar biliyor? Basın biliyorsa şikeciler de biliyordur, zanioloda olduğu gibi arkadan teklif veriyorlardır. Şu yönetimler transfer yapmayı bir türlü öğrenemedi

6 ayda 2.5m euro ustu veriyorsak yaziklar olsun

Galatasarayı en iyi bilen ligin tartışmasız en iyi hocası olan Okan Hoca eğer skinnerırı istiyorsa alınmalıdır.

😂😂😂 defansta metehan-abdülkerim-kaan-nelsson var ve İtalya liginden ayrılına kadar o ligin açık ara en iyi stoperi olan adam burada öyle böyle bklanmıyor.

Bizim taraftarın gözünde 2019-2022 arasındaki kara dönemin hasretini görüyorum. Kolo muani, skriniar gibi adamlar resmen gömülüyor

Inter'de oynarken onlar bizim kadar yüksek savunma yapiyormuydu?

Skriniar bence hocanın kendi verdiği listede değil. Fırsat olarak Gardi önermiştir.
Hem sağ bek hem de üçlünün sağ stoperinde oynayabilecek birisi hocanın önceliğidir diye düşünüyorum.

Skriniar bence de bizim futbolumuza uygun degil. Umarim kalitesiyle aciklari kapatir diyelim..

Ama söyle bir avantaji var: ayaklari iyi. Bu yönden Sanchez ve Apo'dan asagi kalir yani yok.

dortmund ve juventus da istiyomus şikrinya yı

bi an once mukavele yapariz ins hayirlisiyle

😂😂😂 defansta metehan-abdülkerim-kaan-nelsson var ve İtalya liginden ayrılına kadar o ligin açık ara en iyi stoperi olan adam burada öyle böyle bklanmıyor.

Bizim taraftarın gözünde 2019-2022 arasındaki kara dönemin hasretini görüyorum. Kolo muani, skriniar gibi adamlar resmen gömülüyor
Kolo muaniyi gomen yok

Skriniarin da makul sartlarda gelmesine %95lik kesim itiraz etmez, elestirenler yarim sezonluk 4.5 maasindan dolayi elestiriyor

Tespit yaparken kafamizi kullanalim, ardımızdan uydurmayalım

Kolo muaniyi gomen yok

Skriniarin da makul sartlarda gelmesine %95lik kesim itiraz etmez, elestirenler yarim sezonluk 4.5 maasindan dolayi elestiriyor

Tespit yaparken kafamizi kullanalim, ardımızdan uydurmayalım

Zaten ana ihtiyacımız değil, asıl önemli olan apokerimin yerine hızlı bir stoper, ortada kaan da oynar.Savunmanın sorunu apokerim, açın yediğimiz gollere bakın, hepsinde hatası vardır.

dortmund ve juventus da istiyomus şikrinya yı

bi an once mukavele yapariz ins hayirlisiyle

''Galatasaray'la adeta anlaşmaya varan oyuncu, Alman kulübü tarafından baştan çıkarılsa da PSG'nin talep ettiği mali koşullar işini zorlaştırdı.''

Yarım sezonluk maaşın tamamını ödeyeceğiz heralde 4-5 civarında. Oyuncu da herkese yeşil ışık yaktığına göre henüz karar vermiş değil gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt