Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten ana ihtiyacımız değil, asıl önemli olan apokerimin yerine hızlı bir stoper, ortada kaan da oynar.Savunmanın sorunu apokerim, açın yediğimiz gollere bakın, hepsinde hatası vardır.
Stoper alinacaksa seri bi adam alinmali eldekilerden farkli olarak

😂😂😂 defansta metehan-abdülkerim-kaan-nelsson var ve İtalya liginden ayrılına kadar o ligin açık ara en iyi stoperi olan adam burada öyle böyle bklanmıyor.

Bizim taraftarın gözünde 2019-2022 arasındaki kara dönemin hasretini görüyorum. Kolo muani, skriniar gibi adamlar resmen gömülüyor
Bir oyuncunun transferini değerlendirirken, 5-10 yıl önceki "kötü dönemleri" referans gösterip "razı olmak" yaklaşımı doğru değil bence.

Adam çok kaliteli bir kumaş ve iyi bir kariyere sahip olabilir ama güncel durumu ve oyuncu profili önemli. Bir de tabi transferin maddi koşulları.

Kolo muaniyi fena gömerim bu arada tete seviye tıraş bir herif

Bir oyuncunun transferini değerlendirirken, 5-10 yıl önceki "kötü dönemleri" referans gösterip "razı olmak" yaklaşımı doğru değil bence.

Adam çok kaliteli bir kumaş ve iyi bir kariyere sahip olabilir ama güncel durumu ve oyuncu profili önemli. Bir de tabi transferin maddi koşulları.

Ahmed Kutucu'da alınabilir bence, lig için çok iyi rotasyon olacaktır.

Skriniar sen 4.5 milyonluk adam mısın gel ama 2'ye gel.

Diyelim ki oyuncu profili doğru.

Güncel durumu nedir? İki tane bel sakatlığı görünüyor ki bu kasa bir oyuncu için çok büyük bir sorun olabilir bu iş. Son zamanlarda dakikaları da düşük. Yine bu fizikte olan bir oyuncu için maç ritmi çok önemli bence. 6 aylığına gelip 2 ay sonra ritim bulacaksa, kötü.

Bir de 6 ay için 4.5 m euro maaş işi doğruysa, o da uygun değil bana göre.

zamaninda sances alinirken de burdakilar yangin yapiyordu

nelson gibi elit stoperimiz var ne gerek var diyen tonca insan vardi burada

sirf bu yuzden erden timura kinlenen tipler gördüm ben burada

apo nelson metehan bizi kac kere yakti bu sezon

sances skriniar duvari gecilmez olur avrupada bile
Apo muslerayıda bozuyor ciddiyim bu konuda

Kolo Muani için 60 m euro beklentileri varmış yol yakınken Osimhen'i 65'e bitirelim güncel forvet piyasasına bakınca Osimhen rahat 100 ve üzeridir.

ManU dangalaklari haric bu adama 30 bile veren olmaz bence.
Son yıllardaki forvet piyasası rezil durumda fiyatlar aşırı uçuk yani eli ayağı tutan adamlar rahat 150 m euro yapar EPL'ye bakıyorsun Zirkzee, Hojlund, Nunez, Jackson, Solanke vs düşününce bizim Osimhen'i net olarak kadroya katmamız lazım.

Diyelim ki oyuncu profili doğru.

Güncel durumu nedir? İki tane bel sakatlığı görünüyor ki bu kasa bir oyuncu için çok büyük bir sorun olabilir bu iş. Son zamanlarda dakikaları da düşük. Yine bu fizikte olan bir oyuncu için maç ritmi çok önemli bence. 6 aylığına gelip 2 ay sonra ritim bulacaksa, kötü.

Bir de 6 ay için 4.5 m euro maaş işi doğruysa, o da uygun değil bana göre.
Bu arada bizimkisi sadece bir fikir yaw.

Mutlak doğru değil tabiki. Adam gelir, öyle bir top oynar ki, ekmek banarız.

Biz sadece eldeki verilere göre fikir beyan ediyoruz.

Bu konuda benim en büyük örneğim İcardi'dir.

İlk adı çıktığında adamı hem oyuncu profili olarak, hem maç ritminin düşük olması hem de özel hayatı sebebiyle istemiyordum.

Bugün yine aynı profil ve özelliklerde bir oyuncu istesek yine karşı çıkarım. Ama adam geldi tuttu ve bir nevi efsanemiz oldu.

İnşallah (gelirse) aynısı Skriniar için de geçerli olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt