- 28 Temmuz 2019
- 46.805
- 47.854
- 3.683
Güneş kaçıyor
Güneş kaçıyor
Hadi da
Güneş kaçıyor
Hadi da
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Stoper alinacaksa seri bi adam alinmali eldekilerden farkli olarakZaten ana ihtiyacımız değil, asıl önemli olan apokerimin yerine hızlı bir stoper, ortada kaan da oynar.Savunmanın sorunu apokerim, açın yediğimiz gollere bakın, hepsinde hatası vardır.
Bir oyuncunun transferini değerlendirirken, 5-10 yıl önceki "kötü dönemleri" referans gösterip "razı olmak" yaklaşımı doğru değil bence.defansta metehan-abdülkerim-kaan-nelsson var ve İtalya liginden ayrılına kadar o ligin açık ara en iyi stoperi olan adam burada öyle böyle bklanmıyor.
Bizim taraftarın gözünde 2019-2022 arasındaki kara dönemin hasretini görüyorum. Kolo muani, skriniar gibi adamlar resmen gömülüyor
Bonservisini bir şekilde alırız gibi geliyor.Gidince çok üzüleceğiz ya. Bu kadar sevmeseydin bari![]()
Ben %0,1 belki derim bu duruma ya. Bizim 40 50 verebilme şansımız yok ki sponsorlar olsa dahiBonservisini bir şekilde alırız gibi geliyor.
Bir oyuncunun transferini değerlendirirken, 5-10 yıl önceki "kötü dönemleri" referans gösterip "razı olmak" yaklaşımı doğru değil bence.
Adam çok kaliteli bir kumaş ve iyi bir kariyere sahip olabilir ama güncel durumu ve oyuncu profili önemli. Bir de tabi transferin maddi koşulları.
Kolo muaniyi fena gömerim bu arada tete seviye tıraş bir herif
Bu da kafayı yemiş.
Diyelim ki oyuncu profili doğru.milan škriniar
Olası yeni transferimiz gibi görünüyor. Neden kağnı muamelesi yapıldığını da açıkçası anlamadım. Bahsedildiği kadar ağır bir oyuncu değil. Pozisyon bilgisi ve sezgileri oldukça üst düzey ki bu nedenle isterse kağnı gibi olsun çok da problem yaşatmaz. Kaan Ayhan'ı kullanıyoruz biz oralarda, onu...www.gscimbom.com.tr
Apo muslerayıda bozuyor ciddiyim bu konudazamaninda sances alinirken de burdakilar yangin yapiyordu
nelson gibi elit stoperimiz var ne gerek var diyen tonca insan vardi burada
sirf bu yuzden erden timura kinlenen tipler gördüm ben burada
apo nelson metehan bizi kac kere yakti bu sezon
sances skriniar duvari gecilmez olur avrupada bile
Kolo Muani için 60 m euro beklentileri varmış.
Kolo Muani için 60 m euro beklentileri varmış yol yakınken Osimhen'i 65'e bitirelim güncel forvet piyasasına bakınca Osimhen rahat 100 ve üzeridir.
Son yıllardaki forvet piyasası rezil durumda fiyatlar aşırı uçuk yani eli ayağı tutan adamlar rahat 150 m euro yapar EPL'ye bakıyorsun Zirkzee, Hojlund, Nunez, Jackson, Solanke vs düşününce bizim Osimhen'i net olarak kadroya katmamız lazım.ManU dangalaklari haric bu adama 30 bile veren olmaz bence.
Bu arada bizimkisi sadece bir fikir yaw.Diyelim ki oyuncu profili doğru.
Güncel durumu nedir? İki tane bel sakatlığı görünüyor ki bu kasa bir oyuncu için çok büyük bir sorun olabilir bu iş. Son zamanlarda dakikaları da düşük. Yine bu fizikte olan bir oyuncu için maç ritmi çok önemli bence. 6 aylığına gelip 2 ay sonra ritim bulacaksa, kötü.
Bir de 6 ay için 4.5 m euro maaş işi doğruysa, o da uygun değil bana göre.