- 27 Ocak 2010
- 141.423
- 107.859
- 5.788
meloda bu kadar aidiyet görmemiştim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlginç değil soygun. Şampiyonluğa 3-4 milyon Euro ödül verilen yerde 6 aylığına birde stopere 4.5 maaş vermen için tek gerekçe menfaatin olması olurTransferin ilk gunu bile gelse bu adam hazir olmasi en erken subat ortasi
Oynamaya basladi desek kaleciyle yanindakilerle uyum saglamasi yine birkac hafta
Sakatligi makatligi hicbir problemi yok desek bile adamdan tam anlamiyla katki almamiz marti bulacak. İlginc geliyor bu maliyetlerle bu kadar istenmesi
Bunu diyenler samimi ise çok sürmez zaten onları bile alamayıp, Etebo kiralamamiz. Eğrisi doğrusuna denk geldi Osimhen geldi diye millet kendi kulübünü niye milyarder sanmaya başladı birden akıl tutulmasindan başka bir şey değilŞumarık gs taraftarı adam beyenmiyosunuz siz heralde cicaldaulu diagneli takımı özlediniz!!!
Brüt rakamdır o muhtemelen.4.5 milyon yalandır herhalde ya
Vergisi ile olabilir belki ama bilemedim. Olur ise KAP ile bakalım eğri doğru iş anlaşılır sanırım.Brüt rakamdır o muhtemelen.
Aynı sene içinde Osimhen'den sonra böyle bir mucize daha olursa, gerçekten ilahi güçlerin GSlı olduğuna inanacağım. Olmsfi :/6 ay kiralık olmo piyangosu…
Ya boş boş işler peşinde koşuyoruz her seferinde bizim scout ne işe yarıyor illa 20 milyon mu vericez artık her transfere zibille adam vardır görmesini bilene bunu ebemde scoutlar gerçi Jelert alan takımız neyse ya bugün gündem dandikmis benim için.
Yok Caferim, bu şekil okuyorum yorumlarıYanutun varsa ver murat kardesh
Gidince çok üzüleceğiz ya. Bu kadar sevmeseydin bari![]()
Kolo Muani için 60 m euro beklentileri varmış yol yakınken Osimhen'i 65'e bitirelim güncel forvet piyasasına bakınca Osimhen rahat 100 ve üzeridir.