Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transferin ilk gunu bile gelse bu adam hazir olmasi en erken subat ortasi

Oynamaya basladi desek kaleciyle yanindakilerle uyum saglamasi yine birkac hafta

Sakatligi makatligi hicbir problemi yok desek bile adamdan tam anlamiyla katki almamiz marti bulacak. İlginc geliyor bu maliyetlerle bu kadar istenmesi
İlginç değil soygun. Şampiyonluğa 3-4 milyon Euro ödül verilen yerde 6 aylığına birde stopere 4.5 maaş vermen için tek gerekçe menfaatin olması olur

6 ay kiralık olmo piyangosu…

Miaukatze-Osimhen-Yunus
-Jakobs-Sara-Torreira-Baris-
—Abdül-Skriniar-Sanchez—
————Muslera————

3-4-3 bam bam bammmmm

Şumarık gs taraftarı adam beyenmiyosunuz siz heralde cicaldaulu diagneli takımı özlediniz!!!
Bunu diyenler samimi ise çok sürmez zaten onları bile alamayıp, Etebo kiralamamiz. Eğrisi doğrusuna denk geldi Osimhen geldi diye millet kendi kulübünü niye milyarder sanmaya başladı birden akıl tutulmasindan başka bir şey değil

Ilk 11'de Sanchez ve Abdülkerim oynamaya devam edecek. Skriniar ise satilacak olan Nelsson'un yerine gecici olarak 3.stoper olmasi sartiyla kiralanacak. Bazi 3'lü oynayacagimiz maclarda ilk 11 oynar diye düsünüyorum.

Ya boş boş işler peşinde koşuyoruz her seferinde bizim scout ne işe yarıyor illa 20 milyon mu vericez artık her transfere zibille adam vardır görmesini bilene bunu ebemde scoutlar gerçi Jelert alan takımız neyse ya bugün gündem dandikmis benim için.

Ya boş boş işler peşinde koşuyoruz her seferinde bizim scout ne işe yarıyor illa 20 milyon mu vericez artık her transfere zibille adam vardır görmesini bilene bunu ebemde scoutlar gerçi Jelert alan takımız neyse ya bugün gündem dandikmis benim için.

oldukça iyi scoutlar var daha ne olsun

Yanutun varsa ver murat kardesh
Yok Caferim, bu şekil okuyorum yorumları

image-10.webp
image-9.webp
image-8.webp

Skrinar gelsin takıma sertlik katar, taş gibi stoper.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her transfere 700 milyon tl gömemeyiz Utku bulsun birkaç adam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt