- 3 Temmuz 2012
- 141.510
- 89.485
- 5.478
Bu rezilligin hesabını soracak mı taraftar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kestaneydin KemalimLan GSC efsanesi olmuşum daha önce neydim
Erden timura itibar suikasti dertleri. Sanki kendilerinin zamanında yaptıkları anlaşmaları bilmiyoruzİfbye malzeme veriyolar yaptıkları hbrlerle. Bize ne ziyeç kaç para alıyosa. Sanki parayı biz verioz.
Erden timura itibar suikasti dertleri. Sanki kendilerinin zamanında yaptıkları anlaşmaları bilmiyoruz
Erden timura itibar suikasti dertleri. Sanki kendilerinin zamanında yaptıkları anlaşmaları bilmiyoruz
Erden timura bonservis harcayamazsın, bonservissiz adam bul deyince sadece onun hatası olmuyor dursunun da oluyor. Bedava topçunun böyle kol gibi maaşı olur mecburen ve fazla seçim şansın yoktur boştakileri topladığın içino zaman yapılınca hata şimdi yapılınca hata olmuyor mu
Zaha niye alındı dostum kerem varken?Erden timura bonservis harcayamazsın, bonservissiz adam bul deyince sadece onun hatası olmuyor dursunun da oluyor. Bedava topçunun böyle kol gibi maaşı olur mecburen ve pek seçim şansın yoktur boştakileri topladığın için
Erden timura bonservis harcayamazsın, bonservissiz adam bul deyince sadece onun hatası olmuyor dursunun da oluyor. Bedava topçunun böyle kol gibi maaşı olur mecburen ve pek seçim şansın yoktur boştakileri topladığın için
O da bonservissiz diye alındı. Piyasada bonservissiz kim varsa talip oldukZaha niye alındı dostum kerem varken?
Bu dediğin her transfer için geçerli. Mika gelse onun da uyum sağlaması vakit alır.Transferin ilk gunu bile gelse bu adam hazir olmasi en erken subat ortasi
Oynamaya basladi desek kaleciyle yanindakilerle uyum saglamasi yine birkac hafta
Sakatligi makatligi hicbir problemi yok desek bile adamdan tam anlamiyla katki almamiz marti bulacak. İlginc geliyor bu maliyetlerle bu kadar istenmesi
Erden Timur varken tüm başarışlar, tüm transfer başarılarında hep Erden Timur övüldü haklı olarak. Hata yaptığında da ön planda onun olması doğal. Bu oyuncular gelirken benim Zaha harici eleştirim yoktu açıkcası Zaha'da da kaliteden çok mevki bazlı bir eleştirim olmuştu. O yüzden hala ciddi eleştirilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. Erden Timur'u tek eleştirim o da maliyet konusunda bazı şeyleri eleştiri almamak yada başka bir sebeple diğer kulüplerdeki gibi net açıklamaması.Erden timura bonservis harcayamazsın, bonservissiz adam bul deyince sadece onun hatası olmuyor dursunun da oluyor. Bedava topçunun böyle kol gibi maaşı olur mecburen ve fazla seçim şansın yoktur boştakileri topladığın için