Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu rezilligin hesabını soracak mı taraftar

ali naci ulan ne alaka şimdi senin derdini haberini

Fbde Sercan Hamzaoglu gibileri nasil oyuncuyu yollamayi istedikleri an ve taraftar artik tatmin olsun diye birden gercek maasini acikliyorsa, ANC aynisini yapiyor herhalde.

O değil de Ward-Prowse kariye nolmuş yav Nothingam özet izlerken fark ettim adamı 34 milyona alıp kiralamışlar sanki genç oyuncu gibi orada oynamıyor aslında istesek vermezler mi 6 ay yav :D

Ziyech Kuzey Afrikalı oyuncular arasında en zirve isimlerden biriydi. Buda tutmadı. Genelde Kuzey Afrikalı oyuncularla da hep sorunlar yaşadık. Sanırım salah olsa bile kulüp yaklaşmaz artık Kuzey Afrikalı oyunlara.

o zaman yapılınca hata şimdi yapılınca hata olmuyor mu
Erden timura bonservis harcayamazsın, bonservissiz adam bul deyince sadece onun hatası olmuyor dursunun da oluyor. Bedava topçunun böyle kol gibi maaşı olur mecburen ve fazla seçim şansın yoktur boştakileri topladığın için

partey beğeni,lmiyordu adam kaç maçtır arsenalin en iyisi alla

Erden timura bonservis harcayamazsın, bonservissiz adam bul deyince sadece onun hatası olmuyor dursunun da oluyor. Bedava topçunun böyle kol gibi maaşı olur mecburen ve pek seçim şansın yoktur boştakileri topladığın için
Zaha niye alındı dostum kerem varken?

Transferin ilk gunu bile gelse bu adam hazir olmasi en erken subat ortasi

Oynamaya basladi desek kaleciyle yanindakilerle uyum saglamasi yine birkac hafta

Sakatligi makatligi hicbir problemi yok desek bile adamdan tam anlamiyla katki almamiz marti bulacak. İlginc geliyor bu maliyetlerle bu kadar istenmesi
Bu dediğin her transfer için geçerli. Mika gelse onun da uyum sağlaması vakit alır.

Erden timura bonservis harcayamazsın, bonservissiz adam bul deyince sadece onun hatası olmuyor dursunun da oluyor. Bedava topçunun böyle kol gibi maaşı olur mecburen ve fazla seçim şansın yoktur boştakileri topladığın için
Erden Timur varken tüm başarışlar, tüm transfer başarılarında hep Erden Timur övüldü haklı olarak. Hata yaptığında da ön planda onun olması doğal. Bu oyuncular gelirken benim Zaha harici eleştirim yoktu açıkcası Zaha'da da kaliteden çok mevki bazlı bir eleştirim olmuştu. O yüzden hala ciddi eleştirilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. Erden Timur'u tek eleştirim o da maliyet konusunda bazı şeyleri eleştiri almamak yada başka bir sebeple diğer kulüplerdeki gibi net açıklamaması.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt