- 10 Mart 2013
- 121.962
- 159.226
- 5.068
Koşmayan adamları doldurmuş takıma ahbap. Gerçi Okan'ın da payı wardır.Hatalı olacağından dile getirmemekte faide var ahbert
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Koşmayan adamları doldurmuş takıma ahbap. Gerçi Okan'ın da payı wardır.Hatalı olacağından dile getirmemekte faide var ahbert
Bonservis bütçesini diyorum. Jelert+jabobs+sara+sallai toplam 42 milyon euro sadece bonservis harcaması. 23-24 erden şl ye katılınca sadece 9 milyon sanchez'e harcayabildiTürk futbol tarihinin en bonservisli bekini alıyorsak ilk koyduğumuzda şak gibi oynaması lazım. Zararı azaltacağımızı sanmıyorum
Ne lokum bütçesi ahbap? Zaniolo, Zaha, Ziyek, Sergio'nun habire ekstra ücreti çıkıyor. Clye de kalamadık fazla para gelmedi. Erden Davinson dışında hep sorunlu adam aldı. Karakter testini baya yanlıi uygulamış herhalde
bjk ye 5-1 yenilmesek şuan as sag bekimizdiTürk futbol tarihinin en bonservisli bekini alıyorsak ilk koyduğumuzda şak gibi oynaması lazım. Zararı azaltacağımızı sanmıyorum
Ne lokum bütçesi ahbap? Zaniolo, Zaha, Ziyek, Sergio'nun habire ekstra ücreti çıkıyor. Clye de kalamadık fazla para gelmedi. Erden Davinson dışında hep sorunlu adam aldı. Karakter testini baya yanlıi uygulamış herhalde
Ikamet ne demekHayatınızın herhangi bir döneminde Almanya veya Hollanda'da ikamet ettiniz mi?
E devlet uzerınden alabilirsinIkamet ne demek
yine kötü bir transfer dönemiJelert'i çakmasa Jakobs zırt pırt sakatlanmasa İbo Hatipoğlu > 23-24 Erden desem?
Bütçe olduğunda da orta saha veya sol bek almak yerine bir kamyon adamın olduğu sağ açığa Zanyolo'yu aldı ahbap. Geçelim o işi. Bonservis vermedi ama imza parası bonus derken 20'yi bulmuştur o da.Bonservis bütçesini diyorum. Jelert+jabobs+sara+sallai toplam 42 milyon euro sadece bonservis harcaması. 23-24 erden şl ye katılınca sadece 9 milyon sanchez'e harcayabildi
Ts maçında gördük. Wakayeme yokmuş gibi davrandı herifebjk ye 5-1 yenilmesek şuan as sag bekimizdi
Fenere paket servis yapıp kapısına bırakır.@mözkaya
ahmed kutucuyu gs için sarıp floryaya gönderelim inş
cimbomluluk bunu gerektirir
Kaynak
Zanioloyu da devre arası alıp satarız diye yapılan fırsat transferi gibi düşündü kanımca. Yaz döneminde rahatça bonservis harcabilse bence torreira ve sanchez vari yeni adamlar alırdıBütçe olduğunda da orta saha veya sol bek almak yerine bir kamyon adamın olduğu sağ açığa Zanyolo'yu aldı ahbap. Geçelim o işi. Bonservis vermedi ama imza parası bonus derken 20'yi bulmuştur o da.
Ts maçında gördük. Wakayeme yokmuş gibi davrandı herife
Fbde Cenk, Ceko, Nesyri warken Osimhen'i napalım diyen yönetim warken Osimhen'e onay vermek de iyi iş sayılır. Sallai, Jakobs da diri herifler profiller doğru.yine kötü bir transfer dönemi
tek tutan adam sara şu an
bats'ın pili bitmiş olsa da attığı gollerden ötürü onu da sayalım
osimhen tamamen şans olduğu için dahil etmek ne kadar doğru bilemedim. osi ve yine pek hesapta olmayan yunus olmasa sezon bambaşka olabilirdi.
2023 yazından beri attığımızın çoğu tutmadı. başarı geldiği için konuşulmuyor.
İşte tutmadı ahbap. Gelse bile gecikmeli gelecek para. Şu anda iyi gidiyor ama 38. hafta sakatlanırsa Atalanta vazgeçebilir. Risk düzeyi yüksek 1 herif.Zanioloyu da devre arası alıp satarız diye yapılan fırsat transferi gibi düşündü kanımca. Yaz döneminde rahatça bonservis harcabilse bence torreira ve sanchez vari yeni adamlar alırdı
Ev adresi TeakanIkamet ne demek