Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@mözkaya

ahmed kutucuyu gs için sarıp floryaya gönderelim inş

cimbomluluk bunu gerektirir

Türk futbol tarihinin en bonservisli bekini alıyorsak ilk koyduğumuzda şak gibi oynaması lazım. Zararı azaltacağımızı sanmıyorum

Ne lokum bütçesi ahbap? Zaniolo, Zaha, Ziyek, Sergio'nun habire ekstra ücreti çıkıyor. Clye de kalamadık fazla para gelmedi. Erden Davinson dışında hep sorunlu adam aldı. Karakter testini baya yanlıi uygulamış herhalde
Bonservis bütçesini diyorum. Jelert+jabobs+sara+sallai toplam 42 milyon euro sadece bonservis harcaması. 23-24 erden şl ye katılınca sadece 9 milyon sanchez'e harcayabildi

Türk futbol tarihinin en bonservisli bekini alıyorsak ilk koyduğumuzda şak gibi oynaması lazım. Zararı azaltacağımızı sanmıyorum

Ne lokum bütçesi ahbap? Zaniolo, Zaha, Ziyek, Sergio'nun habire ekstra ücreti çıkıyor. Clye de kalamadık fazla para gelmedi. Erden Davinson dışında hep sorunlu adam aldı. Karakter testini baya yanlıi uygulamış herhalde
bjk ye 5-1 yenilmesek şuan as sag bekimizdi

Jelert'i çakmasa Jakobs zırt pırt sakatlanmasa İbo Hatipoğlu > 23-24 Erden desem?
yine kötü bir transfer dönemi
tek tutan adam sara şu an
bats'ın pili bitmiş olsa da attığı gollerden ötürü onu da sayalım
osimhen tamamen şans olduğu için dahil etmek ne kadar doğru bilemedim. osi ve yine pek hesapta olmayan yunus olmasa sezon bambaşka olabilirdi.

2023 yazından beri attığımızın çoğu tutmadı. başarı geldiği için konuşulmuyor.

Bonservis bütçesini diyorum. Jelert+jabobs+sara+sallai toplam 42 milyon euro sadece bonservis harcaması. 23-24 erden şl ye katılınca sadece 9 milyon sanchez'e harcayabildi
Bütçe olduğunda da orta saha veya sol bek almak yerine bir kamyon adamın olduğu sağ açığa Zanyolo'yu aldı ahbap. Geçelim o işi. Bonservis vermedi ama imza parası bonus derken 20'yi bulmuştur o da.

bjk ye 5-1 yenilmesek şuan as sag bekimizdi
Ts maçında gördük. Wakayeme yokmuş gibi davrandı herife

Asist kralı kerem aktürkoglu yerine zaha sırf çalım olsun diye alındı mı alınmadı mı

Ekli dosyalar

• images (1) (1).webp
    images (1) (1).webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 19
Bütçe olduğunda da orta saha veya sol bek almak yerine bir kamyon adamın olduğu sağ açığa Zanyolo'yu aldı ahbap. Geçelim o işi. Bonservis vermedi ama imza parası bonus derken 20'yi bulmuştur o da.

Ts maçında gördük. Wakayeme yokmuş gibi davrandı herife
Zanioloyu da devre arası alıp satarız diye yapılan fırsat transferi gibi düşündü kanımca. Yaz döneminde rahatça bonservis harcabilse bence torreira ve sanchez vari yeni adamlar alırdı

yine kötü bir transfer dönemi
tek tutan adam sara şu an
bats'ın pili bitmiş olsa da attığı gollerden ötürü onu da sayalım
osimhen tamamen şans olduğu için dahil etmek ne kadar doğru bilemedim. osi ve yine pek hesapta olmayan yunus olmasa sezon bambaşka olabilirdi.

2023 yazından beri attığımızın çoğu tutmadı. başarı geldiği için konuşulmuyor.
Fbde Cenk, Ceko, Nesyri warken Osimhen'i napalım diyen yönetim warken Osimhen'e onay vermek de iyi iş sayılır. Sallai, Jakobs da diri herifler profiller doğru.

Osimhen gelmese 2.ydik şu anda orasına katılıyorum ama

Hatipoglu'nu son secimden once tanimiyordum acikcasi. O yuzden transferi gectom spor klubu yoneticiliginde ne gibinbir tecrubesi oldugunu bilmiyorum. Ben daha iyi yapardim diyemem. Zira kendisine bu caylaklik doneminde yardimci olsun diye Cenker'i verdiler. Benim gorusum bu sezon oncesi veya baslangicinda yapilmis hic bir transferin Ibo'ya yazilmamasi gerektigidir. Her ne kadar medyada boy boy resimleri ve haberleri cikmis olsa da.

Sağ bek için en çok istediğim adam Jackson Tchatchoua. 1.86 'lık boyuyla çok iyi bir fizik üstünlüğü var. Fizik / Atletizm kalitesi çok yüksek. 23 yaşında Kamerun Milli Takım oyuncusu

En son oynadıkları Bologna maçına bakıyorum tam 11 defansif hamle gerçekleştirmiş, girdiği 12 ikili mücadeleden 10 tanesini kazanmış filan tam aradığımız profilde bir sağ bek

Zanioloyu da devre arası alıp satarız diye yapılan fırsat transferi gibi düşündü kanımca. Yaz döneminde rahatça bonservis harcabilse bence torreira ve sanchez vari yeni adamlar alırdı
İşte tutmadı ahbap. Gelse bile gecikmeli gelecek para. Şu anda iyi gidiyor ama 38. hafta sakatlanırsa Atalanta vazgeçebilir. Risk düzeyi yüksek 1 herif.

Roma'ya bonus olarak ne verdik, Aston'da maaşının ne kadarını verdik, Atalanta'nın şartları nedir hepsi meçhul.

Dursun'un Yakup'a sözleşme sızdırması yanlış ama Erden'in de Aston Villa kiralamasını tarihin en iyi satışı olarak sızdırması da hoş değil. Samoş haber Erden gittikten sonra patlamaya başladı. Erden de sosyal medyayı fonluyordu diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt