Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmet Kutucu işi devre arası bitirilmeli geniş rotasyona acil ihtiyacımız var hem lig hem Avrupa'da gideceksek en üst seviyeyi hedefliyorsak olabildiğince kadroyu genişletmemiz lazım.

emre akbaba gibi mi?
eyvah.
Kutucu biraz mevkisiz oyuncu akbabaya o yonden de benziyor

Forvet desen degil 10 numara desen degil
Kanat desen degil

Faydali oyuncu fakat bizim kadroda yer bulmasi imkansiz heleki mikautadze gibi bir oyuncuda gelirse kesinlikle oynayacak yer kalmaz

Besiktas almali bence o tip oyuncu besiktasa lazim

Rüyamda ya İtalya ya da İsviçre'nin dağlı bölgelerinden birinde tatil yapıyordum.

Orada böyle güzel manzarada resim çekilirken birden Mourinho çıktı milletin arasına girdi. Benim de üstümde GS antrenman forması vardı. Gittim yanına doğru pis pis sırıtarak 4 yıldıza parmağımı doğrulttum. Mourinho'nun içinde bulunduğu kalabalıktan bir kaç kişi benim formayı görünce "Ahhh Galatasaray" diyerek bana baktı.

Bu götoğlan da mosmor oldu. I have to go now diyip defolup gitti.

Lyon'a 25 versek vazgeçtik 30 istiyoruz derler, 1-2 milyon fiyat arttırmak ile olacağını sanmıyorum.

Ahmet Kutucu işi devre arası bitirilmeli geniş rotasyona acil ihtiyacımız var hem lig hem Avrupa'da gideceksek en üst seviyeyi hedefliyorsak olabildiğince kadroyu genişletmemiz lazım.
Muslera Günay
Sanchez Abdülkerim Nelsson Metehan Jakobs Jelert Kaan
Torreira Sara Kerem Berkan
Baris Sallai Yunus Ziyech Yusuf Mertens Osimhen Batshuayi

Elimizde 21 kisilik bir kadro var. Bunlardan 3'ünü zaten saymaya gerek yok (Nelsson, Ziyech ve Yusuf).

Kaleci dahil 7 yedek oyuncumuz kaliyor.

Ilk 11'e sag bek
Kulübeye stoper
Kulübeye sol bek
Kulübeye bir orta saha
Öne 1 veya 2 oyuncu.

Sec begen al.

Yerine alternatif falan düşünmemişizdir. Bizde olmaz öyle işler..

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

sikriniar ve olursa koulo mani transferlerini yapıp ara transferi bitiririz.

Zalewski zibidisinin hali ortada. Bize gelmedi, Roma'da sürünüyor. Ilk 11'e alinacak üst düzey oyuncular icin beklenebilir ama rotasyon veya olursa iyi olur denilen oyuncularin kapisinda yatmaya gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt