- 3 Temmuz 2012
- 141.508
- 89.485
- 5.478
ahmet gitmez fbyeGeçmiş olsun fb alacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ahmet gitmez fbyeGeçmiş olsun fb alacak
Kime inaniyonzerre inanmiyom su haluga
Parayla herkesi ikna edersin. Gs ve ifb aynı maaşı verse tabiki herkes gs yi tercih ederAkli basinda bir insan evladi Galatasaray dururken Fener'i tercih etmez. Tercih edenlerin hali ortada. Sosyal medyada ismi gecen futbolcularin coguyla ilgimizin bile oldugunu sanmiyorum. Fener'in listesinde yer alan oyunculari "calim" transferi olarak yutturmak icin yogun mücadele veren Fenermarkt trolleri yine üzülecek.
En iyisi haluk. Düşün iştezerre inanmiyom su haluga
Rtṣ futbolcudan anlamadigin icin demekki correa beṣ para etmez demek istiyorumbaşıma 1 şey gelmeyecekse correa beğendiğim bir topçu demek istiyorum
Akli basinda bir insan evladi Galatasaray dururken Fener'i tercih etmez. Tercih edenlerin hali ortada. Sosyal medyada ismi gecen futbolcularin coguyla ilgimizin bile oldugunu sanmiyorum. Fener'in listesinde yer alan oyunculari "calim" transferi olarak yutturmak icin yogun mücadele veren Fenermarkt trolleri yine üzülecek.
Artık para için fbye gidecegini sanmıyom Yerli bi topcunun özellikle fbli degilseParayla herkesi ikna edersin. Gs ve ifb aynı maaşı verse tabiki herkes gs yi tercih eder
Öncesinde de çok örnek vardı. Oğuz aydın'da olduğu gibi parayla, kulüp baskısıyla bir şekilde ikna ediyorlarArtık para için fbye gidecegini sanmıyom Yerli bi topcunun özellikle fbli degilse
levent mercan örnegi ortada