Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akli basinda bir insan evladi Galatasaray dururken Fener'i tercih etmez. Tercih edenlerin hali ortada. Sosyal medyada ismi gecen futbolcularin coguyla ilgimizin bile oldugunu sanmiyorum. Fener'in listesinde yer alan oyunculari "calim" transferi olarak yutturmak icin yogun mücadele veren Fenermarkt trolleri yine üzülecek.

Bu berke ile kutucuyu yağız köpeği mi yazdı bize ilk

Şimdi de Haluk fb ilgileniyor diyor. Kesin çalım için götünden haber uydurdu namussuz herif

Hala bunu iyi muhabir sanan GSliler war

berke s… gitsin de ahmed boxcı yı niye istemiyoruz yaw

Akli basinda bir insan evladi Galatasaray dururken Fener'i tercih etmez. Tercih edenlerin hali ortada. Sosyal medyada ismi gecen futbolcularin coguyla ilgimizin bile oldugunu sanmiyorum. Fener'in listesinde yer alan oyunculari "calim" transferi olarak yutturmak icin yogun mücadele veren Fenermarkt trolleri yine üzülecek.
Parayla herkesi ikna edersin. Gs ve ifb aynı maaşı verse tabiki herkes gs yi tercih eder

ahmet berke hoşgeldiniz

Fbli berke gelmesin de

Kutucuyla ikisi fbye peşkeş çekiliyosa murat özkayayı da sileriz

Berke işi olmaz da kutucu has cimbomlu ise ve direnirse olur belki. Yerli topçuya yüksek bonservis vermez bizimkiler

Bariz Fb'li adama nasıl güveneceğiz bana göre Aktürkoğlu'nun sürekli tepki yemesinin sebebi de Fb'li diye tribünde mimlenmesidir.

Kutucu 5m euro eder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt