Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transferin son günlerine kadar Mika için çıkılan hiç bir miktarı kabul etmeyecek Lyon. Ne kadar koparırsak kar olarak baktıkları bir topçu.
İşte tamda bu yüzden bikaç tane daha alternatif futbolcu haberi pompalamak lazım medyaya, ha anlaştık anlaşıyoz diye. Paşa keyifleri bilir, ceza alacak olan biz değiliz ve bizim kadar veren yok.

Uğurcan kendini çok kez kanıtlamış tecrübeli bir isim ama berke 3-4 aydır kendini kanıtlamış bir kaleci. Belki berke ilerde uğurcan'dan iyi de olabilir balon da çıkabilir belli olmaz

🔹 Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız: Galatasaray, Ahmed Kutucu ve Berke Özer için bilgi aldı. Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da ilgisi var.

📰 A Spor

Bu elemana kıl oluyorum

Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız: "Ahmed Kutucu ve Berke Özer için büyük takımlar bilgi aldı. Yurt dışından da isteyen kulüpler var. Ancak iki oyuncumuz satış listesinde değil. Doğru şartlar oluşursa satışını düşünebiliriz." (A Spor)
Bu herif ifb li mi ?

Ugurcanin ayagi takoz gibi
Musleraya soven tayfa ugurcan gelse ikinci macta sover kalecilik sadece cizgide top cikarmaktan ibaret degil

O yuzden muslera senelerdir fark yaratiyor
Yan Top Kaleyi terketme zamanlamasi karsi karsiya kurtarma becerisi bu berke hep cizgide
En iyi özelliklerinden biridir bu Uğurcan'ın. Çok denediği için taça attığı da oluyor fakat Uğurcan'ın ayağı ligde Mert'ten sonra en iyi.

Muslera ile bu konuda dağlar kadar fark var arasında.

Bu kulaksız herif hemen medyaya konuştuysa olmaz bu transferler. Bonservisleri şişirdikçe şişirirler, yüksek bonservise birine satarlar. Muhtemelen dede parası talihlisine iteleyecekler

Hepsimi osimen kaçırmadıki dostum ben 88 den bu yana bu takımın tek bir maçını kaçırmadım böyle bir gol kaçırma daha görmedim gören varsa paylaşsın..

Ekli dosyayı görüntüle 273419
Ona yakin bir sey bu var

1000013355.webp

murat özkaya Galatasaraylılığını yapıp bu futbolcuları fbye iteleyecektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt