Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bedava veriyor mu diye sor, vermiyorsa üyelikten atalım

Bu 1 ticaret ilişkisi kanks.Kim daha fazla para veriyosa ona satar.Murat başkan sponsorluklarıyla falan filan bu kulübe çok hizmetler verdi.Piyasada Galatasaray'a destek olan kişiler azken olanları da kaçırmayalım bence kanks yav :D

Hahahaja

Sanırsın biri Dinamo Zagreb efsanesi diğeri Real Madrid ne farkı var Allah aşkına hatta Zagreb bariz daha başarılı ve bilinen bir takım tsye göre

ben de onu diyorum. livakovic oradayken daha kiymetli hissediliyordu, buraya gelip de ikisini ayni ligde seyredince ugurcan’in onunde bir performans gormedim.

ts, dinamo zagreb’ten daha buyuk bir takim yazmisim gibi bir cikarimi su mesajdan nasil icat ettin hic anlamadim harbi.

Bu 1 ticaret ilişkisi kanks.Kim daha fazla para veriyosa ona satar.Murat başkan sponsorluklarıyla falan filan bu kulübe çok hizmetler verdi.Piyasada Galatasaray'a destek olan kişiler azken olanları da kaçırmayalım bence kanks yav :D
Objektifsaraylılara yer yok. Murat Başkan Türk futboluna katkı için güzide kulübümüze oyuncuları bağışlamalı. Fener’e de Thiam’ı bir daha bağışlar. Jk’de geçen sefer ki gibi hani bana hani bana der

En iyi özelliklerinden biridir bu Uğurcan'ın. Çok denediği için taça attığı da oluyor fakat Uğurcan'ın ayağı ligde Mert'ten sonra en iyi.

Muslera ile bu konuda dağlar kadar fark var arasında.
Baska ugurcani izledik galiba bir kere oyun kurdugunu gormedim geleni gideni daglara taslara vuran ugurcan benim dedigim

Sen citynin kalecisinimi diyorsun ?

Objektifsaraylılara yer yok. Murat Başkan Türk futboluna katkı için güzide kulübümüze oyuncuları bağışlamalı. Fener’e de Thiam’ı bir daha bağışlar. Jk’de geçen sefer ki gibi hani bana hani bana der
Beşiktaş'ın hep bu tarz takılması bana kahkaha attırıyo kanks yav :D

Biri der kutucu dan en fazla kerem olur. Biri der yedeğe niye alıyoruz yunusu barışı kesemez.

Kafanız mı iyi dostlar. Yedekte bats dan baska hücum adamı kalmadı. Ziyech paşamızın keyfini mi beklicez. Sıkışan maçları açamayınca napcan jelerti akman ı mı atcan ileri

Aynı lafları necati ye de az etmediler zamanında saolsun her geldiğinde gözüne gözüne soktu milletin.
Kutucu mu kilit acacak oraya kadar dustuysek kapatip klubu gidelim kutucu direk forvet gibi oyuncu ne kilidi acacak topu getirirsen atabilir onu atacak adam bizde tonla

Ziyech ayri bir oyuncu niyeti top oynamak olsa su an ulkedeki kilit acmada bir numara adamdir

Niyeki hoca besiktasa gitti sonra bize geldi demekki oluyor boyle seyler
Maçtan sonra epey eleştirdi + bizim Türk kaleci ile yıldızımız hiç barışmadı hep yabancıda bulduk dermanı. Bugün piyasaya düşen küfür videosundan sonra yüzde 1 ihtimal dahi vermiyorum dostum

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Maçtan sonra epey eleştirdi + bizim Türk kaleci ile yıldızımız hiç barışmadı hep yabancıda bulduk dermanı. Bugün piyasaya düşen küfür videosundan sonra yüzde 1 ihtimal dahi vermiyorum dostum

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY
Bende ayni fikirdeyim turk kaleci bizim kulturumuzde tok

ugurcan iyi kaleci ama istikrarsiz. bazi maclarda show yapar 8 tane gol kurtarir bazi maclarda olmayacak golleri yer. bu yuzden her sezon clean sheet sayisi hep en usttedir ama yedigi gol sayisi da coktur ilginc sekilde.

Kutucu mu kilit acacak oraya kadar dustuysek kapatip klubu gidelim kutucu direk forvet gibi oyuncu ne kilidi acacak topu getirirsen atabilir onu atacak adam bizde tonla

Ziyech ayri bir oyuncu niyeti top oynamak olsa su an ulkedeki kilit acmada bir numara adamdir
Kutucu hariç alabileceğin yerli hücumcu söylesene bana, takımda yer bulabilecek olan ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt