Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.512
- 1.988
Çok net reyisSara dan iyi mi?
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok net reyisSara dan iyi mi?
başıma 1 şey gelmeyecekse correa beğendiğim bir topçu demek istiyorum
Bana boş bi topcu gibi geldi kank. Sen de bizi yiyorsunÇok net reyis
İyileşti mi o sezonu kapattı demişlerdiSangare saranın 1.5 tık iyisi
Uzun zamandır takibimde olan bir oyuncu
Şimdi kalecinin ayağının iyi olması/kötü olması kıstasın nedir bilmiyorum, City falan yazdığına göre Ederson gibi bu konuda üstün kalecileri baz alacaksak evet kötü. Zaten bu klasmanda 3-4 kaleci var.Sanirim ugurcan onu izlemessin
Trabzonun kalecisi olan ugurcan takoz gibi ayaga sahip
Bir seyi kirk kere soylersen olurmus. Sen de diye diye bu Meret'i klupten iceri sokacan galiba.Galatasaray'ın kalecisi Alex Meret
![]()
Inter'e gidiyormuş.Galatasaray'ın kalecisi Alex Meret
![]()
Yerli defans ve hücumcu olabilir.yerli kaleci almam
yerli hucumcu almam
yerli defans almam
30 yabanciyla mi oynayacagiz
Bana boş bi topcu gibi geldi kank. Sen de bizi yiyorsun
Sakatlığı gözükmüyo da sen psvden premier lige giden başka sangareyle karıştırdın hrldİyileşti mi o sezonu kapattı demişlerdi
Kral orta saha almayacağız denmişti yabancı kuralı vesilesiyle.Yok ciddiyim iyi topçu bence ,milli takıma da yükselmiş malide o kadar iyi oslar varken, hatta geçen maçlardan birinde 46da bissouma yerine oyuna girmiş
Ztn salzburg çıkışlıymış eleman,sahadayken altyapısı olduğunu belli ediyor başakşehir maçında dehşet top oynamıştı ordan takıldı gözüme başka izlemedim
Sakatlığı gözükmüyo da sen psvden premier lige giden başka sangareyle karıştırdın hrld
İbrahim Sangare değil mi senin dediğin? Diarra sülalesi gibi bunlar da Sangare diye başka bi orta saha daha mı varYok ciddiyim iyi topçu bence ,milli takıma da yükselmiş malide o kadar iyi oslar varken, hatta geçen maçlardan birinde 46da bissouma yerine oyuna girmiş
Ztn salzburg çıkışlıymış eleman,sahadayken altyapısı olduğunu belli ediyor başakşehir maçında dehşet top oynamıştı ordan takıldı gözüme başka izlemedim
Sakatlığı gözükmüyo da sen psvden premier lige giden başka sangareyle karıştırdın hrld
Ozan kabak
Erencan yardımster
İsa kabore
Rashford
Hangi topçunun başlığı bu. Pinlemişsin benim mesajı.
Yan sanayi Gedson diye pazarlanmıştıHangi topçunun başlığı bu.
Yok o değil bizim konuştuğumuz rapidli mamadou sangareİbrahim Sangare değil mi senin dediğin? Diarra sülalesi gibi bunlar da Sangare diye başka bi orta saha daha mı var