Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
başıma 1 şey gelmeyecekse correa beğendiğim bir topçu demek istiyorum
3c6cf75b-8efb-47d7-b2f0-0c3177f707f9.webp

Sanirim ugurcan onu izlemessin
Trabzonun kalecisi olan ugurcan takoz gibi ayaga sahip
Şimdi kalecinin ayağının iyi olması/kötü olması kıstasın nedir bilmiyorum, City falan yazdığına göre Ederson gibi bu konuda üstün kalecileri baz alacaksak evet kötü. Zaten bu klasmanda 3-4 kaleci var.
Ligi baz alacaksak Uğurcan'ın ayakları takoz değil, çoğu kaleciden iyi. Oyun kurulumu, kısa paslar vs dersen vasat diyebilirim -takoz değil- ki vasat haliyle bile Muslera'dan iyidir bu arada.

Ben uzun paslardan bahsediyorum. Mert Günok gibi rakip yarı alana attığı uzun topları çok isabetli atabiliyor. Örnek olarak bizim maçtan; dakika 1.58.

İtalya dan olacak abi kaleci İtalyan olmasa da ordan gelsin adamlar kaleciden anlıyor

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bana boş bi topcu gibi geldi kank. Sen de bizi yiyorsun

Yok ciddiyim iyi topçu bence ,milli takıma da yükselmiş malide o kadar iyi oslar varken, hatta geçen maçlardan birinde 46da bissouma yerine oyuna girmiş

Ztn salzburg çıkışlıymış eleman,sahadayken altyapısı olduğunu belli ediyor başakşehir maçında dehşet top oynamıştı ordan takıldı gözüme başka izlemedim

İyileşti mi o sezonu kapattı demişlerdi
Sakatlığı gözükmüyo da sen psvden premier lige giden başka sangareyle karıştırdın hrld

Yok ciddiyim iyi topçu bence ,milli takıma da yükselmiş malide o kadar iyi oslar varken, hatta geçen maçlardan birinde 46da bissouma yerine oyuna girmiş

Ztn salzburg çıkışlıymış eleman,sahadayken altyapısı olduğunu belli ediyor başakşehir maçında dehşet top oynamıştı ordan takıldı gözüme başka izlemedim

Sakatlığı gözükmüyo da sen psvden premier lige giden başka sangareyle karıştırdın hrld
Kral orta saha almayacağız denmişti yabancı kuralı vesilesiyle.

İbrahim Sangare değil mi senin dediğin? Diarra sülalesi gibi bunlar da Sangare diye başka bi orta saha daha mı var

Senelik 200 milyon hasılata giderken 5 milyon filan önemsiz para

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt