Sercan Sönmez
10 Numara!
- 20 Ocak 2011
- 10.665
- 3.267
- 2.118
Skriniar icin son tarih 6 Ocak.
3 gun icinde olumlu geri donus yapmazsa alternatifi kimse onunla iletisime gececek yonetim.
Bilgi içerden mi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Skriniar icin son tarih 6 Ocak.
3 gun icinde olumlu geri donus yapmazsa alternatifi kimse onunla iletisime gececek yonetim.
Buchi Laba , Osimhen'in arkadasi acikladi.Bilgi içerden mi ?
Buchi Laba , Osimhen'in arkadasi acikladi.
Adam gibi adamlarsınız.Niye ben? Ben Zaha ve Ziyeche bile hic sicak bakmiyordum geldiklerinde ve ikisininde yazin direk geri gitmesini istiyordum. Forumda Zaha icin PL maci baktim mesajalari atilirken, biz Sami ile özelden Zahadan cekindigimizi yaziyorduk.
Zaten gelmez ki. Egolu birine benziyor, TRye tatl yapmaya bile gitmem diye açıklama yaparsa şaşırmamSane, ruhsuz, suratı sirke satan, çevresine negatif saçan biri. Zaha da bu yüzden gönderilmişken yazın Sane'ye gidileceğini hiç sanmıyorum.
Zaten gelmez ki. Egolu birine benziyor, TRye tatl yapmaya bile gitmem diye açıklama yaparsa şaşırmam
bizim liste ile ortak yapıyorlar herhalde kendi listeleriniFenerbahçe, Hermoso transferi için Roma ile görüşmelere başladı. (Nico Schira)
Okan hocanında amacı bu kademe kademe tempolu ve fizik gücü yüksek oyuncularla kadroyu kurmak zaten gündemdeki isimler o mivvaldeTempolu takım fark yaratır, temposuz takım kağnı gibidir geçen seneki takım tam olarak böyleydi.
üçlüye dönüyor bunlarFenerbahçe, Hermoso transferi için Roma ile görüşmelere başladı. (Nico Schira)
Uzak dursun. Bolasie çekerim daha iyiMan Utd, Antony'i 25 tane kulube onermis kiralik olarak alabilirsiniz diye.
Bakalim kim alacak.
Yok yav ne alaka 4 lude oynatir mouüçlüye dönüyor bunlar
Mourinho ile sanmam, ellerinde saglam stoper kalmadi cunku o yuzden stoper bakiyorlar.üçlüye dönüyor bunlar
Schira etkileşim manyağı bizim ekmeğimizi çok yedi önceki dönemlerde pek.guvenilir bir kaynak değil bence ne kadar uyuz olsakta oranın cahrları di marzio ve fabriziobizim liste ile ortak yapıyorlar herhalde kendi listelerini
Zaten bu yolda olmamız gerekiyor 22/23 üstüne doğru eklemeler yapabilsek muhtemelen şu an bambaşka bir boyutta takım izliyor olurduk ama kısmet 25/26'ya olacak bu sene düzeni bozmazsak seneye CL'de de sansasyonel deplasman galibiyetlerine oynayabiliriz.Okan hocanında amacı bu kademe kademe tempolu ve fizik gücü yüksek oyuncularla kadroyu kurmak zaten gündemdeki isimler o mivvalde