- 16 Haziran 2010
- 208.810
- 162.479
- 6.838
ÖZEL | Fenerbahçe, Eyüpspor'da forma giyen Berke Özer ve Ahmed Kutucu ile anlaştı. (@FutbolAnadolu)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mourinho ile sanmam, ellerinde saglam stoper kalmadi cunku o yuzden stoper bakiyorlar.
Morinyo bu kadar düşünmüyodur fbyi saltaliscayı oynatmak için muhtemelen 3lüye geçecekler
sola zalewskiyi zorlayabilirler
hermoso olursa 1 stopere daha giderler
adam uzun süredir 3lüde oynuyor, 4lü düzende başarılı olacağını sanmıyorumMourinho ile sanmam, ellerinde saglam stoper kalmadi cunku o yuzden stoper bakiyorlar.
ÖZEL | Fenerbahçe, Eyüpspor'da forma giyen Berke Özer ve Ahmed Kutucu ile anlaştı. (@FutbolAnadolu)
kim o laEski Açıkta Erinçin malum hakkında yorumlarının ne kadar doğru olduğunu gösteren bir süreç
En az 30 isterler gibi.![]()
Abakar Sylla - Oyuncu profili 25/26
Abakar Sylla, 23, Fildişi Sahili ➤ FC Nantes, 2025'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 3.00 mil. € ➤ * 25 Ara 2002, Daloa, Fildişi Sahiliwww.transfermarkt.com.tr
Şu adama kaç isterler acaba ??
Twitlerini paylasinca banlandigimiz şahıskim o la
Guzel iste bizim icin.adam uzun süredir 3lüde oynuyor, 4lü düzende başarılı olacağını sanmıyorum
Mikayi böyle açıklayalım. Üstünde GS formasıyla
Güvenilir bir kaynak mıÖZEL | Fenerbahçe, Eyüpspor'da forma giyen Berke Özer ve Ahmed Kutucu ile anlaştı. (@FutbolAnadolu)
Berkay in dediği gibi sokakta bundan bir sürü varMikayi nasıl açiklamaliyiz bilmiyorumda kız güzelmiş reis .d
Bazen tutturduklarini gordum ama bakacagiz.Güvenilir bir kaynak mı
Ahmet Kutucu'nun fenere gitme ihtimalini %1'den daha düşük görüyorum hele ki koyu Galatasaraylıyım diyen üstüne fenerdeki yerli oyuncuların durumunu görüyor hadi kuşlardan gitse gitse beşiktaş bile anlaşılır ilk 11'de oynar ama oraya gitmesinde hiçbir mantık yok.ÖZEL | Fenerbahçe, Eyüpspor'da forma giyen Berke Özer ve Ahmed Kutucu ile anlaştı. (@FutbolAnadolu)
Valla inanırım Eyüp başkanı aynı başak başkanı gibi sözde GalatasaraylıBazen tutturduklarini gordum ama bakacagiz.
Berke'i bilemem sonucta cocuk Fenerliymis yani geri donmek icin can atiyor olabilir.Ahmet Kutucu'nun fenere gitme ihtimalini %1'den daha düşük görüyorum hele ki koyu Galatasaraylıyım diyen üstüne fenerdeki yerli oyuncuların durumunu görüyor hadi kuşlardan gitse gitse beşiktaş bile anlaşılır ilk 11'de oynar ama oraya gitmesinde hiçbir mantık yok.
Berke'de kariyerini mahveden takıma geri dönecek kadar eşek değildir kariyerinde 5 yılı yok etti belki şu an doğru takımı seçmiş olsa bambaşka bir seviye olabilirdi.