Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmet kutucuyu isterdim düşük maliyetli yedek olarak ama berke dene elemen asla ve asla inşallah iyi bu ikisi 10-15 milyon bandında iyi bir rakama girmiştir fenere

Ikisi en kotu 15 e biter gibi ama bu ikiliye 15 vermek parayi stadın ordaki caddeye dökmek ile aynı şey olur. Trde fazla paraya oyuncu almak inanılmaz fuzuli iş ucuza kapatamiyorsan almayacaksın.
manyak para yav, ahmedi 7-8 bandına bitirip kaça satacaksın ki zaten. bu adamın tavanı zaten bence max 10-12 m euro falan.

Fenerli başkanı olan kulüpler oyuncuları bize yazdırıp yazdırıp sonrasında Fener'e gönderiyordu. Belki Murat Özkaya da benzer stratejiyi tersten uyguluyordur.
Olabilir bu arada çünkü Ahmet Kutucu'yu isteyeceğimize %100 eminim hareketli, pres futboluna uygun tam aradığımız yerli adamlardan biri gidip rakibe bırakmayız.

Hele ki Icardi'nin sakatlığını düşünürsek golcü bir yerli mutlaka takıma gerekiyor.

Reis o kadar takip etmiyorum valla geçen yemek yerken arkada ses olsun diye actiydim

Naci de doğrulamış bu herifi aklamaya çalışan bizzat kendileriydi sonra baktılar olmuyo izlenmiyolar yolları ayırıp bakın sizin için ayrıldık o zaman destek verin diyip kanal açıp işi fırsata çevirdiler

Tartıştılar sonradan başlarda öyle diyorlardıda

Evet üstad aynen öyle oldu

Gsmizi kullanan,ona yanlış yapan kim olursa olsun hiçbirine nefes aldırmayıp üzerlerine karabasan gibi çökmem hakkında ne düşünüyorsun

Zaten seneye Arda takimin basinda olmayacakmis o yuzden kendini gosterebilen gitmek isteyecektir, seneye Eyupspor alt taraflarda takilir gibi.
Ardanın gitmesini en çok hamza denen velet için istiyorum o giderse ayhan torpil yaptıramayacak ve oynayamayacak

Ulan neleri düşünüyorum he harbi ruh hastasıyım

Orta saha için Shefield United'in Hollandalı oyuncusu vardı, onu alsak iyi olur gibi. ( Yaz için)

Arkadaşlar Berke min yazın sözleşmesi bitiyor Eyubun satmaya çalışması çok normal rekabeti kizistirip kaldirabildikleri kadar para kopartacaklar.yazin bedava adama 2, 3 milyon dan fazla verilmez. Bakıyorum Ahmet ve ikisi için 10 15 Lee havada uçuyor. Çok saçma kimse vermez bu parayi

Orta saha için Shefield United'in Hollandalı oyuncusu vardı, onu alsak iyi olur gibi. ( Yaz için)
Ucuza birakmazlar gibi ayrica yazin 28 yasinda olacagi icin oyle 20 milyon euro verilmesi mantikli degil. O paraya yasi daha kucuk ve daha ust seviyede oynayan oyunculara bakarsin.

Berke bizde ancak 2. Kaleci olur. Bu kadar gündem olup karmaşa çıkarılacak isim değil. Zibilyon tane iyi yabancı kaleci var piyasada

Naci de doğrulamış bu herifi aklamaya çalışan bizzat kendileriydi sonra baktılar olmuyo izlenmiyolar yolları ayırıp bakın sizin için ayrıldık o zaman destek verin diyip kanal açıp işi fırsata çevirdiler

Evet üstad aynen öyle oldu

Gsmizi kullanan,ona yanlış yapan kim olursa olsun hiçbirine nefes aldırmayıp üzerlerine karabasan gibi çökmem hakkında ne düşünüyorsun
Tebriklerimi sunuyorum rtaş.

Ahmet'le Berke bence işte gündemi uyutma çalışmaları öyle umuyorum en azından bunlar nereye gitmiş, çalım malım değerinde oyuncular değiller herhangi bir yaramıza da merhem olmazlar bu tarz transferler ancak beleş veya çok uygun bedelle oluyorsa yapılmalı zaten yoksa bu adamların bize katabilecekleri çok kısıtlı.

kevin de bruyne gelecek ya bu devre arası ya da yazın
Mertens'le çok samimi dost onlar. Mertens 1 sene daha uzatırsa düşünebilir gelmeyi. Mertens gider yerine gelirse biraz papazlık yapıp takımı da bozabilir. Büyük ego KDB. Icardi ile uyumsuz olabilirler.

Ahmet ve berke ismi yasaklansin artik forumda. Kusma derecesine getirdi bu isimler

Ahmet icin teklifimizi yapalim, verirlerse aliriz vermezlerse defteri kapatalim

Mertens'le çok samimi dost onlar. Mertens 1 sene daha uzatırsa düşünebilir gelmeyi. Mertens gider yerine gelirse biraz papazlık yapıp takımı da bozabilir. Büyük ego KDB. Icardi ile uyumsuz olabilirler.

KDB abicigim bu yapmayın etmeyin sakatlıkları olmasa bugün belki İniesta-Zidanela falan birlikte anılacak bir yetenekti..
Zaten imkansız bir isim de en büyük sorunu sakatlık belası olabilirdi

Ahmet ve berke ismi yasaklansin artik forumda. Kusma derecesine getirdi bu isimler

Ahmet icin teklifimizi yapalim, verirlerse aliriz vermezlerse defteri kapatalim

alsak takıma katkıları ikisinin 0,001 filan olur

biri çizgi kalecisi
diğeri kontraatak topçusu

biz burada muani, skriniar, enzo, messi istiyoruz

ama gündem bu iki boklu

KDB abicigim bu yapmayın etmeyin sakatlıkları olmasa bugün belki İniesta-Zidanela falan birlikte anılacak bir yetenekti.. Zaten imkansız bir isim de en büyük sorunu sakatlık belası olabilirdi
Bence de öyle. Mükemmel bir topçu ama bu tip oyuncular bu ülkeye geldiklerinde kendilerini oynadıkları kulübün çok üstünde gördüğü için sorun çıkarabilir. Guardiola'ya bile bir sürü şey yaptı KDB.

Ayrıca artık imkansız değil. Benzer bir maaş verirsen getirirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt