Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 24.230
- 19.295
- 1.188
James Libos-
Tabiki 70 e Victor james osimhen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
James Libos-
Okan Buruk Gs kulübesinde olduğu sürece, kendisi Florya'dan içeri girmeyecektir.berkenin gsye küfür ederken videosunu gördüm kendisi için gs kapısı kapanmıştır
Ne alaka okan hoca pragmatist adam. İyi kaleci olacağını düşünse ister hemen, kendisi de bjk forması giydi çok takılmaz öyle şeylereOkan Buruk Gs kulübesinde olduğu sürece, kendisi Florya'dan içeri girmeyecektir.
Bizde 70 bonservis verecek para yok ki. Osimhen dünya'da ses getirecek bir transfer olduğu için sponsorlarla anca getirebilirsin onda bile 30-35 civarı kulüp kasasından çıkar.70'e Osimhen mi? Yoksa 30-40'a Kenan(Mertens bölgesine)+ 20-30'a Emegha(Oismhen yerine) mı?
Saygı duyuyorum ama katılmıyorum.Ne alaka okan hoca pragmatist adam. İyi kaleci olacağını düşünse ister hemen, kendisi de bjk forması giydi çok takılmaz öyle şeylere
Kenan+ Emegha derdim ben.-
Kenan Yıldız için de bulursun sponsor benceBizde 70 bonservis verecek para yok ki. Osimhen dünya'da ses getirecek bir transfer olduğu için sponsorlarla anca getirebilirsin onda bile 30-35 civarı kulüp kasasından çıkar.
Kenan için 1 tane sponsor bile çıkmaz ama Osimhen apayrı bir oyuncu dünyanın en iyi ilk 5 santraforundan biri zaten böyle fırsat ülkeye bir daha gelmez 65 m euro Osimhen'in bonservisine göre ucuz EPL'de ki takımların forvetlerine bakınca 150-200 m euro arası değeri var.Kenan Yıldız için de bulursun sponsor bence
Kenan sadece Türkiye de konuşulur ama osimhen tüm Dünya'da ses getirir. Transfer döneminin en flaş transferi bir Türk kulübü osimhen'in bonservisini aldı haberi yaz transfer döneminde büyük etkilesim getirir.Kenan Yıldız için de bulursun sponsor bence
Adnan İcardi bu girdaptan çıkması zor görünüyor.Sakatlık artı Wanda Nara ile büyük sıkıntı yaşıyor. W.Nara son mesajlarını gene ifşalamış. Karıya ana bacı düz sövüyor. Demiyorum vefasızlık edilsin bu durum da iken gönderlsin ama bir yolunu bulmak lazım.İcardi özel harekat olarak şöyle ısırırız seni vallahi :
Ekli dosyayı görüntüle 273533
Kenan'ın sadece TR'de konuşulacağını düşünmüyorum. Kenan Yıldız dünyada geleceğin büyük yıldızlarından biri olarak görülüyor o yüzden gelse ciddi ses getirir dünyada diye düşünüyorum.Kenan sadece Türkiye de konuşulur ama osimhen tüm Dünya'da ses getirir. Transfer döneminin en flaş transferi bir Türk kulübü osimhen'in bonservisini aldı haberi yaz transfer döneminde büyük etkilesim getirir.
sakatlıktan saglam döner herif fiziken cok güclü tahminimizden bile güclü capraz koparıpta sinek ısırmış gibi davranan zlatandan sonra gördügüm ve şaşırdıgım 2.adam olduAdnan İcardi bu girdaptan çıkması zor görünüyor.Sakatlık artı Wanda Nara ile büyük sıkıntı yaşıyor. W.Nara son mesajlarını gene ifşalamış. Karıya ana bacı düz sövüyor. Demiyorum vefasızlık edilsin bu durum da iken gönderlsin ama bir yolunu bulmak lazım.
1 sezon daha sözleşmesi var. Nasıl dönecek orası önemli, kolay silinecek bir adam değil. Zaman vermek gerek birazAdnan İcardi bu girdaptan çıkması zor görünüyor.Sakatlık artı Wanda Nara ile büyük sıkıntı yaşıyor. W.Nara son mesajlarını gene ifşalamış. Karıya ana bacı düz sövüyor. Demiyorum vefasızlık edilsin bu durum da iken gönderlsin ama bir yolunu bulmak lazım.
Donüşunde kral ile sözlesme uzatmalı1 sezon daha sözleşmesi var. Nasıl dönecek orası önemli, kolay silinecek bir adam değil. Zaman vermek gerek biraz
Sivasspor, Rey Manaj’ın sozlesmesine 4 milyon euroluk serbest kalma bedeli eklemis.