Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Medina
Mikautadze
Umut Tohumcu
Mikautadze'den bir tık soğudum bu arada. İsmi ve tipi ikon olmaya uygun değil ve çocukların ilgisini çekmez gibi gelmeye başladı. Raspadori, Berrardi, Nkunku, Enciso(oyuncu tutarsa ismi, oyun tarzı, tipi çok müsait ikon olmaya), gelmez ama sezon sonu sözleşmesi bittiği için bir ihtimal Jonathan David. Bizim için büyük bonservis vereceğimiz adamlarda bu işlere de dikkat etmemiz gerekir gibi düşünmeye başladım. Mesela Sara'da tip ve isim müsait. Tipten kastım sadece yakışıklılık değil bu arada.

Mikautadze'den bir tık soğudum bu arada. İsmi ve tipi ikon olmaya uygun değil ve çocukların ilgisini çekmez gibi gelmeye başladı. Raspadori, Berrardi, Nkunku, Enciso(oyuncu tutarsa ismi, oyun tarzı, tipi çok müsait ikon olmaya), gelmez ama sezon sonu sözleşmesi bittiği için bir ihtimal Jonathan David. Bizim için büyük bonservis vereceğimiz adamlarda bu işlere de dikkat etmemiz gerekir gibi düşünmeye başladım. Mesela Sara'da tip ve isim müsait. Tipten kastım sadece yakışıklılık değil bu arada.
Ikon oyuncu olmasina gerek yok ki her transferde bu gozle bakilmamali, ikon oyuncular burada genelde ya zaten isim yapmis oyuncular oluyor ya da Muslera gibi 10+ yil sure oynamaya devam eden oyuncular. Simdi sahsen Sara'nin ikon oyuncu olacagini da beklemiyorum ama faydali mi faydali, Mikautadze'ye o gozle bakiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt