- 23 Temmuz 2011
- 75.741
- 50.640
- 4.843
Parayi veren sortumuzun arkasına bile sponsor olabilir popomuzda Nef yazsın sorun yokSağ çoraba mı sol çorabı mı alalımı değerlendiriyorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Parayi veren sortumuzun arkasına bile sponsor olabilir popomuzda Nef yazsın sorun yokSağ çoraba mı sol çorabı mı alalımı değerlendiriyorlar.
Parayi verirsen gelir, kac para dersen en az 15 isterler gibi suan. Alsak en fazla kiralik + sezon sonu zorunlu satin alma maddesiyle olabilir. Suan parayi galiba Mika icin hazir tutuyoruz.
Parayi verirsen gelir, kac para dersen en az 15 isterler gibi suan. Alsak en fazla kiralik + sezon sonu zorunlu satin alma maddesiyle olabilir. Suan parayi galiba Mika icin hazir tutuyoruz.
Ne oldu yav gecenin 2 sinde gelişme mi var@Naci Liboş gel buraya canım

Davinsonu merkez apoyu sol olarak kullanıyoruz 3 lude genelde bence sağ bakıyor stopere yada davinsonu sağ atmak icin merkezeHoca ne dusunuyor onu merak ediyorum.
Uclu defans diyorsa (ki ihtimali yuksek) Abdulkerim'i kesmeyecektir.
Yani Abdulkerim-Transfer-Sanchez
diye dusunuyordur dersek solak bir stoper aldirmaz gibi.
Davinsomu merkez apoyu sol olarak kullanıyoruz 3 lude genelde bence sağ bakıyor stopere yada davinsonu sağ atmak icin merkeze
Skriniar aklima geliyor onu istedigi belli, o yuzden oyle yazdim aslinda bence Skriniar gelirse onu merkeze atabilir. Diger dedigin olursa zaten sag stopere adam alinmasi gerekiyor yani her daim solak bir stoper transferi mantikli gelmedi bu durumda.Davinsomu merkez apoyu sol olarak kullanıyoruz 3 lude genelde bence sağ bakıyor stopere yada davinsonu sağ atmak icin merkeze
Yani bence üclü de Akerim dogru mu emin de degilim. Bizim kanat bekleri, kanat forvet gibi olunca; Apokerim cok zorlaniyor acik alanlarda. Takimda zaten o kurguda bir Problem var. Orayi bir cozebilsek keskeHoca ne dusunuyor onu merak ediyorum.
Uclu defans diyorsa (ki ihtimali yuksek) Abdulkerim'i kesmeyecektir.
Yani Abdulkerim-Transfer-Sanchez
diye dusunuyordur dersek solak bir stoper aldirmaz gibi.
Skriniar aklima geliyor onu istedigi belli, o yuzden oyle yazdim aslinda bence Skriniar gelirse onu merkeze atabilir. Diger dedigin olursa zaten sag stopere adam alinmasi gerekiyor yani her daim solak bir stoper transferi mantikli gelmedi bu durumda.
O herifi izlemedim de Solak değilmi o direkt olmaz bence ya sağ yada merkeze istiyor çunku bence apoyu kesmez solda zannetmiyorumLucumi alirsak nerde oynar
O herifi izlemedim de Solak değilmi o direkt olmaz bence ya sağ yada merkeze istiyor çunku bence apoyu kesmez solda zannetmiyorum
Kagit uzerinde guzel.Skriniar merkez
Davinson sag stoper
Lucumi sol stoper
efsane olmazmi
Skriniar sadece 3'lüde oynayan bir stoper değil ki. Yorumcuların etkisiyle öyle yazılıyor muhtemelen. Uzun zamandır hem PSG'de hem de milli takımda 4'lünün merkez stoperi olarak oynamış adam.Skriniar aklima geliyor onu istedigi belli, o yuzden oyle yazdim aslinda bence Skriniar gelirse onu merkeze atabilir. Diger dedigin olursa zaten sag stopere adam alinmasi gerekiyor yani her daim solak bir stoper transferi mantikli gelmedi bu durumda.
Yok hocanin dusuncesinden yola cikarak uclu oynayacagini dusunuyorum. Skriniar gelirse uclude nasil oynayacagini tahmin edebilmek adina.Skriniar sadece 3'lüde oynayan bir stoper değil ki. Neden öyle yazılıyor sürekli anlamadım. Uzun zamandır hem PSG'de hem de milli takımda 4'lünün merkez stoperi olarak oynamış adam.