- 16 Haziran 2010
- 208.808
- 162.478
- 6.838
Haluk Yürekli: "Galatasaray tarafı 'ne Berke ile ne de Ahmed ile ilgileniyoruz' diyor. Ayrıca Berke'nin tezahüratları var. Galatasaray taraftarı onu Florya'ya sokmaz."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yedekte oturmayi sorun etmezse gelebilir tabikide 2 3 sene sonra bu vizyonla gidersekKerem 2-3 sene sonra bize dönmek isterse kabul edermisiniz
Berke bence - eskilerin tabiriyle - cizgi kalecisi... Bize ayaklari olan, oyun kurulumunda da yer alacak kaleci lazim. Günay'i o yuzden hoca aldi. Mert Günok bence Berke'den bizim oyunumuza cok uyan bir kaleci. Berke bence biraz medya güzellemesi.Haluk Yürekli: "Galatasaray tarafı 'ne Berke ile ne de Ahmed ile ilgileniyoruz' diyor. Ayrıca Berke'nin tezahüratları var. Galatasaray taraftarı onu Florya'ya sokmaz."
Ne oldu yav gecenin 2 sinde gelişme mi var![]()
Ha bir gelişme yok ki reis mikaya teklif yapmayi haftaya ertelemisiz bir o haber vardi o kadargünün gelişmelerini senden öğreneyim dedim lan, bakamadım foruma fazla.
bu gece Mikanın maçı var.Ha bir gelişme yok ki reis mikaya teklif yapmayi haftaya ertelemisiz bir o haber vardi o kadar![]()
Bizde oynadık bu akşam. Her zamanki gibi defansta lezizdim. Üçlünün sağındaki davinson gibiyimHalı saha macinin peşine ketçap mayonezli köfte patates gömdüm yanına da harika bir köy yogurduyla yapılmış ayran keyfim tikir
Seni daha çok bek olarak duşunur idim halı saha da bir pozisyon söyle desenBizde oynadık bu akşam. Her zamanki gibi defansta lezizdim. Üçlünün sağındaki davinson gibiyim
Ne anlatiyonuz yav
bu saatte ne konusuluryarın mac var
ama transfer mı konusuyorsunuz
endoplazmik retikulum?bu saatte ne konusulur
Yalnız rafa silvayı ne çaktılar jkye be
mitokondirini .. afedersinendoplazmik retikulum?
neyse ki golgi aygıtım seni affetti doc :dmitokondirini .. afedersin
Yalnız rafa silvayı ne çaktılar jkye be
Bırak ona biz karar verelim Haluk. Yeter taraftar üzerinden yorum yaptığın.Haluk Yürekli: "Galatasaray tarafı 'ne Berke ile ne de Ahmed ile ilgileniyoruz' diyor. Ayrıca Berke'nin tezahüratları var. Galatasaray taraftarı onu Florya'ya sokmaz."