- 3 Haziran 2015
- 57.959
- 67.229
- 4.143
KALKIN ULAN BUGÜN GALATASARAYIN MACI VAR
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4 Maç var aynı Oranlarla 2 tanesi Ms 2 1 tanesi Ms 0 1 tanesi de Ms 1Bence Ms 2 bitebilir kanks yav
![]()
senesi kalıyormuş sözleşme bitişineBu arada skrinar bizim sistemde olur davinson hızlı uyumlu olur ama bu gerizekalıarın sisteminde hepten patlar bu herif defansları kevgir olur iyice keşke taliscayıda alsalar sıçıp batırsalar iyiceAllah razı olsun fbden. 6 ay top oynayacak adama 5 milyon vermekten kurtarmıştır ins bizi
iğrenç bi 11Sadece Mikautadze geldiği senaryo
Muslera
Barış Sanchez Abdülkerim Jakobs
Torreira G.Sara
Yunus Mertens Mikautadze
Osimhen
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O adam Arabistan'a hayatta gitmez, Avrupa'da zor olursa arjantine döner. Orayada yok pahasına gider. Sakat icardi heleki son dönemece girildiğinde çılgın atıyor. aile sorunları kişileri her zaman etkiler. İcardinin en verimli yaşında oldugunu unutmamak lazım.Zahada gidebilir talibi varsa abi sıkıntı yok onu geri döndü dendiği için dedim icardi durumu şöyle form durumu düşecek gibi duruyor gün geçtikçe Arap piyasasında halen 20-30 milyon bandına okutma imkanımız olur diye düşünüyorum üzerine koyup osimhen zorlama imkanımız olur gibisinden
Abi adam sakat sakat bir sezon oynadı. Gol kralı oldu farkindamisiniz. Siz geçen seneki son 7-8 maçı izlemediniz herhalde. Adam en verimli çağında. Bu şekilde klas bir santraforu en az 20 sene daha göremeyiz. Oshimhen ile icardi arasında dağlar kadar fark var.Icardi ilk sezon top oynadı sonra giderek düşen bir formu oldu. Şu an çoluk çocuğu Gsli yapmasından başka çok bir fayda sağlayacağını düşünmüyorum. Kendisine güvenip yola çıkılmaz. Osiensen'in bonservisi alınmalı.