Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Skriniar yarım sezon 5 maaşa geliyorsa, Luyindama modeli 3,5 kira+1,5 maaşla zorunlu satın almalı bir stopere gitmek lazım. Yarım devre 5 maaş verdiğin Skriniar’ı tutmak istesen de tutamazsın. 10 milyon maaşlı stoper tutmak da mallık olur Van Dijk değilse
O herife 5 milyon vereceğine bonservisiylr yrni bir luyindama alırım daha iyi.
Bu göztepeli orta sahanın abisi serbest kalmış hemen çökmüşler misal madem böyle bir ihtiyaç doğacaktı 1+1 gibi sözleşmelerle bu riske girmek daha mantıklıydı. Böyle şeyler kaçmamalı.

Ben bunu geçen senede dedim linçlendim ama icardi halen ederi varken iyi bir meblağa göndermemiz gerekli
Bunu geçen sene de söylüyormuş bak hele, bir de linçlemişler demek. Geçen sene olmasaydı nah şampiyon olurduk.

Birde Zaha kalsın ama İcardi gitsin öylemi, tavşanlar kovalasın seni.

Allah razı olsun fbden. 6 ay top oynayacak adama 5 milyon vermekten kurtarmıştır ins bizi
Yalnız bu doğru düşünce değil, devre arasında stopere yüklü bonservis vermek hiç mantıklı değil ki seçenekte az ,biz bonservisi hücum oyuncusuna verecez ki bencede doğru olan bu ,devre arası stoper ve bek olayını kiralık çözmek bence daha mantıklı iş

Yaz aylarından beri sol stoper diyip duruyorum

apoyu çok seviyorum ama artık yedek olma vakti geldi ne yazık ki

bir ik i maç iyi oynuyor ama genel olarak vasat bile değil!

Yazdan beri belli olan birşey Hala çözülmedi!

Başlarım dansoya skriniara şuna buna ya

gidin lillenin ALEXANDROYU alın gelin

fb maçlarında hayran kaldım adama

xde istatistik görmüştüm yalan değilse CL ninde en yüksek reytingli stoperi

basın parayı buna 5 sene kafa rahat olsun!

Ben bunu geçen senede dedim linçlendim ama icardi halen ederi varken iyi bir meblağa göndermemiz gerekli
1735983716724.gif

Batşuayiden hiç memnun değilim

İpten almasına alıyo da oyun olarak rezalet

Yalnız bu doğru düşünce değil, devre arasında stopere yüklü bonservis vermek hiç mantıklı değil ki seçenekte az ,biz bonservisi hücum oyuncusuna verecez ki bencede doğru olan bu ,devre arası stoper ve bek olayını kiralık çözmek bence daha mantıklı iş
4 ay top oynayacak adama 4.5-5 milyon vermenin yüklü bonservis vermekten farkı nedir

Sarper baris saka diye bir var hakemi var lig maçlarına dikkatli bakın her hafta en az 2 maçın var hakemi bu arkadaş, misal dün 8jk maçı bugün akbil maçına verilmis

6 ay için bir oyuncuya 5 milyon Euro vermeyi mi normal buluyorsun? Yıllarca oynayan stoperlerimiz biri 7 milyon Nelson, diğeri 4 milyon Marcao, Apo 4 milyon, en pahalıları sanchez bile 9 milyon ve bu senaryoda 6 ay oynayıp oynamayacağı belli olmayan ve asla geri dönüşü olmayacak bir oyuncuya 5 milyon vereceğiz bu normal mi olacak?

Bu sözleşmesi yazın bitecek olan ve opsiyonu olsa da belki dr uzatmayacak heriflerin peşine düşsek belki bir şansımız olabilir.

Valenciadan yarek (aslına bakarsan çok zor biliyorum)
Hofenheim bischof
Chelsea altyapısından çıkmış lamptey
Zalewski belki fikirleri değişmiş olabilir herifin.

Şöyle 4 transferle var ya şimdikinden çok daha güçlü ve sonuç odaklı takım kurabilirsin eksiksiz.
Üzerine osimhen patlatacaksın. 2 transfer döneminde şöyle çalışmalıyız.
skiniar falan hiç istemiyorum.
Biraz arkaplandaki henüz üst seviyenin tadını almamış ama alabilme ihtimali olan free herifler üzerine yoğunlaşmak lazım.

6 ay için bir oyuncuya 5 milyon Euro vermeyi mi normal buluyorsun? Yıllarca oynayan stoperlerimiz biri 7 milyon Nelson, diğeri 4 milyon Marcao, Apo 4 milyon, en pahalıları sanchez bile 9 milyon ve bu senaryoda 6 ay oynayıp oynamayacağı belli olmayan ve asla geri dönüşü olmayacak bir oyuncuya 5 milyon vereceğiz bu normal mi olacak?
skriniar özelinde söylemedim aslında,yani devre arası stopere beke para gömmek yerıne sezon sonu almak daha mantıklı devre arası alınabilecek oyuncuda çok yok,kiralık makul maaşlı oyuncu olmalı savunma icin bonservisi ise hucumcuya kullanabiliriz

skriniar özelinde söylemedim aslında,yani devre arası stopere beke para gömmek yerıne sezon sonu almak daha mantıklı devre arası alınabilecek oyuncuda çok yok,kiralık makul maaşlı oyuncu olmalı savunma icin bonservisi ise hucumcuya kullanabiliriz
Bu dediğin ok da oyuncu kiralık diye 5 milyon maaş verdikten sonra esprisi nerde parayı saklamış değil dağıtmış oluyoruz hem de havaya :D

2-3 milyona scout transferi yapıp, kalanı ile maaşını ödeyip en azından bir şey denemiş olursun belki sana hem sportif hem maddi fayda sağlar Skriniar sadece sportif fayda vaadediyor ama karşılığında 5 milyon euron gidiyor hepsi bu ki stoper öldük bittik bir pozisyonumuz değil deneme yapmak çok daha mantıklı ve doğru olanı.

Chiesa İngiltere'de yapamadığını ve ayrılmak istediğini söylemiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt