Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu çocuğun bizde ve TR liginde çok iş yapabileceğini düşünüyorum. Takımından ayrılmak istiyor, aradığımız tarz bir oyuncu. Tek endişelendiren geçen sene geçirdiği ciddi bir menüsküs sakatlığı. Oyuncu da 20 yaşında henüz.

Bunu geçen sene de söylüyormuş bak hele, bir de linçlemişler demek. Geçen sene olmasaydı nah şampiyon olurduk.

Birde Zaha kalsın ama İcardi gitsin öylemi, tavşanlar kovalasın seni.
Zahaya kalsın dememin sebebi geri gelmiş yazdıkları içindi ve kanat rotasyonu eksik diyeydi icardi ilk sezonunun sonrası form durumunda düşük var sakatlıklar vs bende çok seviyorum adamı ama bu sakatlıktan sonra nasıl döneceği sakatlığının tekrar nüksedip nüksetmeyeceği gibi durumlarda var bende isterim geldiği sezonki gibi prime açsın gene ama ilk sezonuna göre gözle görülür düşüş var ha şu gerçek düşüş olan hali bile ligin üstünde ona lafım yok sadece osimheni alabilme durumumuzda iyi bir bonservis getirisi olur diye düşündüm

ÖZEL | Fenerbahçe, Eyüpspor'da forma giyen Berke Özer ve Ahmed Kutucu ile anlaştı. (@FutbolAnadolu)
Güzel kazık girdi. Ahmet kutucuda Berke de öyle ahım şahım oyuncular değil. Bize gelmelerini hiç istemiyodum zaten. Ahmet kutucu Galatasaraylı olduğu için belki ama o Berke asla içime sinmez.

Bizim muhabirler maç sonu yine gaza gelip 6-7 tane transfer yaparlar bize. Klasikleşti artık

Zahaya kalsın dememin sebebi geri gelmiş yazdıkları içindi ve kanat rotasyonu eksik diyeydi icardi ilk sezonunun sonrası form durumunda düşük var sakatlıklar vs bende çok seviyorum adamı ama bu sakatlıktan sonra nasıl döneceği sakatlığının tekrar nüksedip nüksetmeyeceği gibi durumlarda var bende isterim geldiği sezonki gibi prime açsın gene ama ilk sezonuna göre gözle görülür düşüş var ha şu gerçek düşüş olan hali bile ligin üstünde ona lafım yok sadece osimheni alabilme durumumuzda iyi bir bonservis getirisi olur diye düşündüm
Ahmetçiğim sana bir haber vereyim mi?

"NOKTALAMA İŞARETLERİ İCAT EDİLDİ"

belki duymamışsındır diye :/

TS’lilerde ayrı manyak. Şunu paylaştılar diye Bein’i arayıp sildirtmişler. Tek bir yanlış yok cümlede. Bize olsa topçuları bizi rezil ettiniz diye suçlardık muhtemelen
IMG_0200.webp

TS’lilerde ayrı manyak. Şunu paylaştılar diye Bein’i arayıp sildirtmişler. Tek bir yanlış yok cümlede. Bize olsa topçuları bizi rezil ettiniz diye suçlardık muhtemelen
Ekli dosyayı görüntüle 273589
manyak ama bazı polyanna arkadaslar kabul etmesede heriflerin ciddi yaptırım gücü lobisi var,benzer durumu biz yaşasak tepki göstersek dahi kaale alınmazdı
adamlar memnun olmadıgı hakemi hedefe koyunca ipini çekebiliyor
bizim yaptırım gücü 0 maalesef
keşke ilk 4 sırada olsalardı feneri daha cok sıkıştırırlardı

manyak ama bazı polyanna arkadaslar kabul etmesede heriflerin ciddi yaptırım gücü lobisi var,benzer durumu biz yaşasak tepki göstersek dahi kaale alınmazdı
adamlar memnun olmadıgı hakemi hedefe koyunca ipini çekebiliyor
bizim yaptırım gücü 0 maalesef
keşke ilk 4 sırada olsalardı feneri daha cok sıkıştırırlardı
Bizim yaptırım gücümüzün olmaması şeffaf oluşumuzdan kaynaklı herşeye net ve şeffaf yaklaşıyoruz fenerin olsun tsnin olsun başkanları genellikle hep mafyatik kıro keko ve siyasi ayağı olan tipler o yüzden istedikleri gibi at koşturuyorlar.

Kimse kendini yormasın zaha da icardi de gidecek

Koşmayan,sorunlu,suratsız,tripli,kilolu,tembel+kötü olan herkes gidecek

Bu ikisi+ziyech+kerem+ndomb+tete+sergio+köhn takımdan koptu hem sahada daha bir takım olduk hem de taraftar olarak takımla daha bir bütünleştik

Yarın osimhen emenikeye bağlarsa ona da baybay deriz burası galatasaray bırakın şu şahıslara tapınmayı

Transferde karaktere bakmamak demek parayı çöpe atmak demektir. Hiç bir yerde başarılı olamamış senelerce takiminda asıl eleman olarak gözüküp sürekli takımı batirmis, şişirilmiş oyunculardan uzak durmak lazım. Profesyonellik sevlyesi çöp olanlardan da uzak durmak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt