Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Skriniar yarım sezon 5 maaşa geliyorsa, Luyindama modeli 3,5 kira+1,5 maaşla zorunlu satın almalı bir stopere gitmek lazım. Yarım devre 5 maaş verdiğin Skriniar’ı tutmak istesen de tutamazsın. 10 milyon maaşlı stoper tutmak da mallık olur Van Dijk değilse

Mallen’in sene sonu senesi kalıyormuş sözleşme bitişine

Hayırlısıyla üç puanı alalım bu günde fark açılsın iyice umutları tükensin bu gün

Allah razı olsun fbden. 6 ay top oynayacak adama 5 milyon vermekten kurtarmıştır ins bizi
Bu arada skrinar bizim sistemde olur davinson hızlı uyumlu olur ama bu gerizekalıarın sisteminde hepten patlar bu herif defansları kevgir olur iyice keşke taliscayıda alsalar sıçıp batırsalar iyice

Meret sözleşme uzatma konusunda anlaşmış

Mikautadze işi kesinleşene kadar Malen gibi 2-3 isim daha çıkar.

Sadece Mikautadze geldiği senaryo

Muslera
Barış Sanchez Abdülkerim Jakobs
Torreira G.Sara
Yunus Mertens Mikautadze
Osimhen

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zahada gidebilir talibi varsa abi sıkıntı yok onu geri döndü dendiği için dedim icardi durumu şöyle form durumu düşecek gibi duruyor gün geçtikçe Arap piyasasında halen 20-30 milyon bandına okutma imkanımız olur diye düşünüyorum üzerine koyup osimhen zorlama imkanımız olur gibisinden
O adam Arabistan'a hayatta gitmez, Avrupa'da zor olursa arjantine döner. Orayada yok pahasına gider. Sakat icardi heleki son dönemece girildiğinde çılgın atıyor. aile sorunları kişileri her zaman etkiler. İcardinin en verimli yaşında oldugunu unutmamak lazım.

Icardi ilk sezon top oynadı sonra giderek düşen bir formu oldu. Şu an çoluk çocuğu Gsli yapmasından başka çok bir fayda sağlayacağını düşünmüyorum. Kendisine güvenip yola çıkılmaz. Osiensen'in bonservisi alınmalı.
Abi adam sakat sakat bir sezon oynadı. Gol kralı oldu farkindamisiniz. Siz geçen seneki son 7-8 maçı izlemediniz herhalde. Adam en verimli çağında. Bu şekilde klas bir santraforu en az 20 sene daha göremeyiz. Oshimhen ile icardi arasında dağlar kadar fark var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt