Aslan Karadağ
Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
- 9 Temmuz 2011
- 34.691
- 30.885
- 2.533
Mikautzade'ye 20m gömecez diye anladım hayırlısı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vermedik pozisyon flnHer dönem 20-25lik oyuncu alamayiz. Göztepe gibi ligin iyi takimlarindan birinin yillik bütcesi bile o kadar degildir. Rakip fark etmeksizin hep ayni pozisyonlari veriyoruz. Yabanci kontenjanini bosa harcadigimiz oyunculardan kurtulup daha alternatifli bir kadro olusturmamiz gerekiyor.
ligde 20 gol yedikvermedik pozisyon fln
kaç attıkligde 20 gol yedik
uefa'da 6 macta 11 gol
sürekli gol yiyoruz. pozisyon vermeden bu kadar gol yenir mi?
Tam bunu unutuyoruz durun diyor beni unuttunuz mu sonra hatırlatmak isterim diyor..
Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY
Her dönem 20-25lik oyuncu da alırken 2 milyonluk doğru adamları da alabiliriz. 20 milyonluk adam seni üst levele çıkarır takımın omurgasını 2 senede kurarsın. Zaten iyi oyuncular varken 3-4 böyle takviye ile lig atlarsın. Bir A.Madrid olmamak için sebep yok.Her dönem 20-25lik oyuncu alamayiz. Göztepe gibi ligin iyi takimlarindan birinin yillik bütcesi bile o kadar degildir. Rakip fark etmeksizin hep ayni pozisyonlari veriyoruz. Yabanci kontenjanini bosa harcadigimiz oyunculardan kurtulup daha alternatifli bir kadro olusturmamiz gerekiyor.
Aslında nelson bu konuda iyiydi ama şanzımanı dağıttı bu sezonBu sezonki en büyük zaaflarımızdan biri yüksek top karşılama. Çok fazla tehlike yiyoruz karşılayamadığımız toplar yüzünden. 190 civarı hava topu bırakmayan cevval bir stoper lazım imho.
Derhal takım baştan aşağı yenilenmeli.
Tam bunu unutuyoruz durun diyor beni unuttunuz mu sonra hatırlatmak isterim diyor..
Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY