Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mikautzade'ye 20m gömecez diye anladım hayırlısı

Her dönem 20-25lik oyuncu alamayiz. Göztepe gibi ligin iyi takimlarindan birinin yillik bütcesi bile o kadar degildir. Rakip fark etmeksizin hep ayni pozisyonlari veriyoruz. Yabanci kontenjanini bosa harcadigimiz oyunculardan kurtulup daha alternatifli bir kadro olusturmamiz gerekiyor.

Her dönem 20-25lik oyuncu alamayiz. Göztepe gibi ligin iyi takimlarindan birinin yillik bütcesi bile o kadar degildir. Rakip fark etmeksizin hep ayni pozisyonlari veriyoruz. Yabanci kontenjanini bosa harcadigimiz oyunculardan kurtulup daha alternatifli bir kadro olusturmamiz gerekiyor.
vermedik pozisyon fln

muslera ne zaman kızaga cekılecek

ilkay ilkaydırda ... biraz pre-emeklilik kafasında gelir gibi düşündüğüm için istemem diyebilirm o maaşlarda

Her dönem 20-25lik oyuncu da alırken 2 milyonluk doğru adamları da alabiliriz. 20 milyonluk adam seni üst levele çıkarır takımın omurgasını 2 senede kurarsın. Zaten iyi oyuncular varken 3-4 böyle takviye ile lig atlarsın. Bir A.Madrid olmamak için sebep yok.

Ben devre arasından anlamam. Sezon sonu şundan lazım.

Adsız.webp

Tam bunu unutuyoruz durun diyor beni unuttunuz mu sonra hatırlatmak isterim diyor..

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Bu şaklaban mı denetim kurulundaki 2 damdan birisi olacak. Yüzüne dirsek vurmak hangi kural kitabına göre serbest

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt