- 1 Mayıs 2018
- 58.736
- 49.466
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
topu eliyle oynamasa gogsune gelip davinson’un onune dusecekGünter in pozisyonu penaltı gibi gelmedi pek bana
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
net penaltı o yaw mal gibi vuruyor topa direktGünter in pozisyonu penaltı gibi gelmedi pek bana
muslera
Skrinar-sanchez-abdülkerim
barış-torreira-sara-jakops
makatze-yunus
osimhen
vay babayın
Nasil degil voleybol oynuyor resmen.Günter in pozisyonu penaltı gibi gelmedi pek bana
SağolCaferim ve Oguzhanin futbol bilgisine bravo diyorum
Göztepelilerin kendi paylaştığı açı bile boşluk gibi
Göztepelilerin kendi paylaştığı açı bile boşluk gibi
Toreyra elini çekmese net penaltı ama kapatıyor, durağan da değil el açıkken bence penaltı değil. Günter refleks bence de top kesme falan da yok penaltı verilecek bi durum değil bence yav. Kural ne diyor bilmiyorum ama çok içime sinmez bize karşı verilse şöyle penaltılartorreirada gunterde penaltı gibi
torreira biraz cekmıs ama elini
gunter direk ele vuruyor ama refleks
sonuc olarak birbirini götürdü
Motz foruma ChatGPT ye sorar gibi soru sorunca bayılmaktayım.
Tugay Kerimoğlu yayında söylediİlkay haberi nerden çıktı cimbomdaşlar, sayfa sayfa aramaya değer mi?
Tugay Trt de dillendirdi reisİlkay haberi nerden çıktı cimbomdaşlar, sayfa sayfa aramaya değer mi?
Mertens'in yaşı olduğu için eski çevikliği ve hızı yok ama Mika dar alanda da çok pırpır ve oyun görüşü var özellikle tempo yaptığımız anlarda çok fark eder.
Tugay Kerimoğlu yayında söyledi
Tugay transfer işlerine girmezdi, doğru olabilir o zaman.Tugay Trt de dillendirdi reis
Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY
Aynen pek o toplara girmiyordu.Tugay transfer işlerine girmezdi, doğru olabilir o zaman.