Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer Jelert 11'e monte edilmeyecekse bu takıma bir sağ bek alınıp Kaan'ı orta saha rotasyonuna eklemek şart. Kabore gibi fizikli ve güçlü bir oyuncu düşünülmeli bana göre.

Mertens karakterinde 1 oyuncu değil.Mertens'te gelirken böyle kötü yorumlarım yoktu.Hem alacağı maaşı da fazla olur.Bize göre 1 transfer değil bence..
Sana özel demiyorum kanks ama bu mertens karakteri oyuncu olayi nerden çiktı yav zaten her adamin farkli bir karakteri olur :D evet mertens kadar koşacagini bende dusunmuyorum onun yerine atacagi paslar ile yapacagi asistler ile katki verir.

Ilkai de bruine vs anlamam ben miaukatzeyi istiyom arkadas

Tony Elumelu sponsor olmalı

IMG_7456.webp

Ilkay ya da muzmin sakat KDB ile zaman kaybetmeyelim (yorumlarda ismi gectigi icin yazdim onu).

Suan en dogru firsat transferi yasina ragmen Son. Alsan 3 sene daha sampiyon oluruz hem buyuk profesyonel, bonservisi yok, vereceksen yuksek maas boyle biri icin vermelisin. Simdiden aklina girmek lazim sezon sonu icin.

Sana özel demiyorum kanks ama bu mertens karakteri oyuncu olayi nerden çiktı yav zaten her adamin farkli bir karakteri olur :D evet mertens kadar koşacagini bende dusunmuyorum onun yerine atacagi paslar ile yapacagi asistler ile katki verir.
Bizim 10 milyon euro maaş verdiğimiz oyuncu Osimhen gibi İcardi gibi katkılar vermeli.Manchester cityde De Bruyne 2-3 ay top oynamasın sıkıntı olmaz.Onların paraları var bizim kulübün ekonomik olarak fazla 1 gücü yok ki :D

De bruyne un gençken burada işi ne lan

24 yaşinda herif yav genç yani bence iyide topcu mika normal bence reis

gelirinin büyük bölümü tl olan bi takım için o paralar çok yüksek.

bu bütçenin herhangi bi sürdürülebilirliği olduğunu sanmıyorum ben.

bu adama 20 bonservis bayılacaz, muhtemelen maaşı da yüksek olacak

ne kdr yapıyor 20M euro? 700 milyon falan mı

sağlıklı bi mali yapı kurulmadığı sürece daha çok floryaya iht olacaktır

Mikautadze’yi benim pek gözüm tutmadı ya neyse.
Aslında yetenekli adam.Ama bu paraları edermi tartışılır.mikayla net üçlü oynanır.Ama biz hala 4-2-3-1 oynuyoruz.
Mikada bildiğin forvet oyuncusu.Benim görüşüm 20-25 milyona forvet değilde asıl pozisyonu kanat forvet olup üçlü sistemde ileiride forvette oynayabilen bir adam alınsa sanki daha iyi olur gibi.Tabiki varmı alabileceğimiz böyle bir adam bilmiyorum.

Avrupa listesine sallai dışında iki oyuncu daha yazdırabiliyoruz onun için en iyilerini almak zorundayız

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tansel tasanlar: Mika icin bitmis birsey yok ama yeni teklif carsamba iletildi

gelirinin büyük bölümü tl olan bi takım için o paralar çok yüksek.

bu bütçenin herhangi bi sürdürülebilirliği olduğunu sanmıyorum ben.

bu adama 20 bonservis bayılacaz, muhtemelen maaşı da yüksek olacak

ne kdr yapıyor 20M euro? 700 milyon falan mı

sağlıklı bi mali yapı kurulmadığı sürece daha çok floryaya iht olacaktır
Bizim ciddi gelirimiz var suan, sponsor gelirler tavan yapti, stat gelirleri de var. Ayrica yakinda Cin firmasi sponsor olacak, bir ton sponsor var zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt