Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.883
- 11.981
- 1.163
Eğer Jelert 11'e monte edilmeyecekse bu takıma bir sağ bek alınıp Kaan'ı orta saha rotasyonuna eklemek şart. Kabore gibi fizikli ve güçlü bir oyuncu düşünülmeli bana göre.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sana özel demiyorum kanks ama bu mertens karakteri oyuncu olayi nerden çiktı yav zaten her adamin farkli bir karakteri olurMertens karakterinde 1 oyuncu değil.Mertens'te gelirken böyle kötü yorumlarım yoktu.Hem alacağı maaşı da fazla olur.Bize göre 1 transfer değil bence..
Biz takimi daha iyi yapalim, Avrupa'da gururlandiralim diye ugrasirken ermanlar, ahmetler negatiflik yaratma pesinde. Bu satilmislari susturmak lazim.
Bizim 10 milyon euro maaş verdiğimiz oyuncu Osimhen gibi İcardi gibi katkılar vermeli.Manchester cityde De Bruyne 2-3 ay top oynamasın sıkıntı olmaz.Onların paraları var bizim kulübün ekonomik olarak fazla 1 gücü yok kiSana özel demiyorum kanks ama bu mertens karakteri oyuncu olayi nerden çiktı yav zaten her adamin farkli bir karakteri olurevet mertens kadar koşacagini bende dusunmuyorum onun yerine atacagi paslar ile yapacagi asistler ile katki verir.
Ne kadar topçu varsa alayını alacağızIlkai de bruine vs anlamam ben miaukatzeyi istiyom arkadas
De bruyne un gençken burada işi ne lanIlkay ve de bruyne uzasin, huzur eve degil burasi
24 yaşinda herif yav genç yani bence iyide topcu mika normal bence reisDeli paralar.
Tugayİlkay kolpasini kim salladi
Genc piyasa yapmamis bruyne bulmak lazim, biktim old boyslardanDe bruyne un gençken burada işi ne lan
24 yaşinda herif yav genç yani bence iyide topcu mika normal bence reis
De bruyne un gençken burada işi ne lan
24 yaşinda herif yav genç yani bence iyide topcu mika normal bence reis
Aslında yetenekli adam.Ama bu paraları edermi tartışılır.mikayla net üçlü oynanır.Ama biz hala 4-2-3-1 oynuyoruz.Mikautadze’yi benim pek gözüm tutmadı ya neyse.
Bizim ciddi gelirimiz var suan, sponsor gelirler tavan yapti, stat gelirleri de var. Ayrica yakinda Cin firmasi sponsor olacak, bir ton sponsor var zaten.gelirinin büyük bölümü tl olan bi takım için o paralar çok yüksek.
bu bütçenin herhangi bi sürdürülebilirliği olduğunu sanmıyorum ben.
bu adama 20 bonservis bayılacaz, muhtemelen maaşı da yüksek olacak
ne kdr yapıyor 20M euro? 700 milyon falan mı
sağlıklı bi mali yapı kurulmadığı sürece daha çok floryaya iht olacaktır