Evren Caglayan
10 Numara!
- 22 Eylül 2014
- 17.032
- 12.417
- 1.418
100 milyon euro osimheni verelim takastaEnzo Millot-Mika-Danso paketi yapıp yolumuza devam edelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
100 milyon euro osimheni verelim takastaEnzo Millot-Mika-Danso paketi yapıp yolumuza devam edelim.
İlkayı ne yapacağız
İlkay baya düştü ya, mertens in şu anki halinden de kötü. Hadi geldi diyelim mertensin yedeği olur en fazla.Ilkay nedir yahu sahada eli belinde dolasiyor cityde guardiolada aldigina pisman fizik olarak bitik ikinci mesut ozil vakasi olur burasi huzurevimi mikautadze alir kacarim ilkayda fenere gitsin barcelonadan ayrilirken gelecekti
lesh
Enzo Millot-Mika-Danso paketi yapıp yolumuza devam edelim.
3 tane sag ayakli stoper olmadi.
Harikulade bir takım olmuş olur. Skriniar hariç muazzam.
takım çok güçlü oldu kaleyi boş bırakalım gayesi mi güttün rengim
Torreira varken almaz, ne zaman torreiranin yetersiz oldugunu anlar ozaman aldirir orta sahayi. Suan puan kaybi yasamadigimiz icin es geciliyor sorun.Orta saha almamak skandal olur
Tansel Taşanlar: "Mikautadze henüz ikna değil. Öyle yazanlar oluyor ama öyle değil. Bir kere teklif yaptık, reddettiler. İkinci teklif yapılacak. Daha iki taraf da tamam değil." (P4 Otopark)
sen groktan devamTorreira varken almaz, nezaman torreiranin yetersiz oldugunu anlar ozaman aldirir orta sahayi. Suan puan kaybi yasamadigimiz icin es geciliyor sorun.
tek sorun o mu?3 tane sag ayakli stoper olmadi.
Tansel Taşanlar'in aciklamasi oldugu icin paylastim , kaynak kim oldugu burada onemli degil isim sahis belli. Canli yayin yapiyorlar orada.Bu P4 Otopark hesabını ben paylaştığımda nerden buldun paylaştın diye baya yaygara kopmuştu şimdi paylaşılmaya başlanmış ilginç.
sen groktan devam
Kaleci de sorun.tek sorun o mu?
Tansel Taşanlar forumda uzun zamandır paylaşılan genelde önemli kaynak olarak alınmayan birisidir Kazan Dairesinde falan yapıyordu.Bu P4 Otopark hesabını ben paylaştığımda nerden buldun paylaştın diye baya yaygara kopmuştu şimdi paylaşılmaya başlanmış ilginç.