Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.902
- 22.399
- 2.663
Onun stilinde kaç tane topçu var ağabey allasenUruguaylı vampir suarez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onun stilinde kaç tane topçu var ağabey allasenUruguaylı vampir suarez
Bu arkadaş kaldı en son. Tipi bile benziyorOnun stilinde kaç tane topçu var ağabey allasen
Sen de iki edite tav oluyon. 40 yaşına geldin. Hâlâ akıllanmadın.Hemen almalıyız ağabey
osimhen de cok formda
Genç oyuncuda lazım Barış Kerem gibi aralara serpiştirmelik tabiki , bol bol genç bizim ligde sıkıntı, fb götürür ligi gider arkasından bakarızadamlar 1.93lük 22 yaşında brezilyalı romulo bulup getiriyor, 20 yaşında dennis getiriyor, 20 yaşında hugo getiriyor.. hala 30 ve üstündekiler peşindeyiz dünya maaşlara hiç bir amacı hedefi kalmamış..
Bizi karistirmadin umarimSen de iki edite tav oluyon. 40 yaşına geldin. Hâlâ akıllanmadın.
sansav ın oglu dogru bi noktaya parmak basmis
mertensin yaptiklarini yapamaz. en fazla kerem akturkogu kadar oynar orda.Mertens yerine düşünülüyor gibi
genç oyuncu demek kalitesiz oyuncu anlamına gelmemeli.. bats yerine romulo tercih ederim ben..Genç oyuncuda lazım Barış Kerem gibi aralara serpiştirmelik tabiki , bol bol genç bizim ligde sıkıntı, fb götürür ligi gider arkasından bakarız
grokda iyisin
mertensin yaptiklarini yapamaz. en fazla kerem akturkogu kadar oynar orda.
Göztepe büyük takım değil. Galatasaray gidip avrupa orta alt sıra takımı planını uygulayamaz.adamlar 1.93lük 22 yaşında brezilyalı romulo bulup getiriyor, 20 yaşında dennis getiriyor, 20 yaşında hugo getiriyor.. hala 30 ve üstündekiler peşindeyiz dünya maaşlara hiç bir amacı hedefi kalmamış..
Saz mı caz mı editi geldiği an orgazm yaşarımSen de iki edite tav oluyon. 40 yaşına geldin. Hâlâ akıllanmadın.
Insiyatıf alinip birisi alındı diyelim hoca istemedigi gibi oynatmayadabilir bana bu hocaya ragmen transfer işi hep sacma geliyor yav.
Kim?Liverpool maçlarında cok beğenmiştim , bire.birlerde çok iyi
Kalitelisi 20 den başlıyor ama biz Göztepe değiliz öyle ucuza salsınlar, örnek Sara , daha Efe Yusuf bile 5er dakika şans vermiyor hoca, ucuz denemelik topçu zor şu durumdagenç oyuncu demek kalitesiz oyuncu anlamına gelmemeli.. bats yerine romulo tercih ederim ben..