Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
30 yas ustu futbolcu ama her daim olmali bizim gibi takimlarda. Cok degil tabi ama olmasi sart cunku takima ve genclere tecrubeyi o oyuncular katacak. Simdi yeterince tecrubeli oyuncumuz var ama yazin buyuk ihtimal Mertens futbolu birakacak, Muslera da ayrilacak. Demirbay da gidecek gibi duruyor sezon sonu.

Bu durumda en kotu 1 tane de olsa 30+ oyuncu alinmasi gerekiyor o boslugu doldurmak icin. Az once Real orneginden devam edersek, Kroos ve Nacho ayrildi yerlerine bir tane tecrubeli oyuncu alinmadigindan suan mecburiyetten kurtarici olarak Modric giriyor. Onlar da bu hatanin farkinda ama iste dogru oyuncuyu alip getirmek kolay degil.

Ben simdiden Son icin girisimlere baslardim, bize boyle profesyonel ama tecrubesiyle cok sey katacak oyuncu lazim olacak. Bu tarz oyuncularin karakterleri oturmus oluyor ve diger oyuncularin performansini da yukseltebiliyorlar. Transferde diger oyuncularin yas ortalamasi 22-27 arasi olabilir.
Son mesela bons free + uygun maas ile hemen gelsin derim. Göz kapali en az 2+1 kontrat yapilir, herif güneykoreli yatisa gelmez, isine sonsuza kadar saygi duyan millet.

madrid ekstrem bir örnek ama bunu yapan aslında birçok takım var.. belingham 21, jn vinicius 24, rodrygo 23, brahim diaz 25, mbabbe 26, endrick 18, arda 19... bunları satmak için almadı öncelik olarak uzun süre birlikte oynayan bir takım oluşturmak için yaptı..
Burada değinmek istedigin konuyu anlamadım hem büyuk hemde genç yıldızlari almak mı ? Bu lige genc buyuk topçular hic bir vakitte gelmeyecek bunu kabul edelim.

Osimhen sezon sonu gidecek, kendi kedimizi kandirmayalim. Simdi miaukatze yi alip sezon sonu batshuayi yi araplara sutlayip yerine fransada vs genc potansiyelli birini alalim.

Icardi
Miaukatze
Scouting

30 yas ustu futbolcu ama her daim olmali bizim gibi takimlarda. Cok degil tabi ama olmasi sart cunku takima ve genclere tecrubeyi o oyuncular katacak. Simdi yeterince tecrubeli oyuncumuz var ama yazin buyuk ihtimal Mertens futbolu birakacak, Muslera da ayrilacak. Demirbay da gidecek gibi duruyor sezon sonu.

Bu durumda en kotu 1 tane de olsa 30+ oyuncu alinmasi gerekiyor o boslugu doldurmak icin. Az once Real orneginden devam edersek, Kroos ve Nacho ayrildi yerlerine bir tane tecrubeli oyuncu alinmadigindan suan mecburiyetten kurtarici olarak Modric giriyor. Onlar da bu hatanin farkinda ama iste dogru oyuncuyu alip getirmek kolay degil.

Ben simdiden Son icin girisimlere baslardim, bize boyle profesyonel ama tecrubesiyle cok sey katacak oyuncu lazim olacak. Bu tarz oyuncularin karakterleri oturmus oluyor ve diger oyuncularin performansini da yukseltebiliyorlar. Transferde diger oyuncularin yas ortalama 22-27 arasi olabilir.
belki anlaşamadığımız nokta bir takımda kaç tane 30 ve üzeri oyuncu olup olmaması noktasıdır. sürekli kadro yenilemeleri bir takımı başarıya götürmez. mertens, muslera, icardi belki 1 kişi daha ancak etrafını yetenekli gençlerle doldurmak lazım.. genç kavramı da tartışılır tabi.. bizde 26-27 de genç..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt