Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bats bu sezon 720 dk oynamış 9 gol katkısı var..Kısaca her 80 dkda 1 gol katkısı vermiş harika değil mi yedek forvet için ?
Şu an Arabistan'a bedava gidecek dense sırf maaşından kurtulmak için forumun %90i sepetleyin der..
Bats satılamaz satılmasıda gündeme gelmemeli yedek olarak devam etmeli.

Takım zora girdiğinde Osimhen'de de Icardi'den de çok daha iyisini yapar sene başından beri bu kadar puan farkını açtıysak burada Bats'a borçluyuz.

Bats bu sezon 720 dk oynamış 9 gol katkısı var..Kısaca her 80 dkda 1 gol katkısı vermiş harika değil mi yedek forvet için ?
Şu an Arabistan'a bedava gidecek dense sırf maaşından kurtulmak için forumun %90i sepetleyin der..
3cüyü yinede yazmaliydi bugün. Yinede katki sagliyor tabiki.

Set oyunu icin evet ama gecis oynunda cok katki saglar bu bi gercek. Bu hiz ve cabuk düsünce bizde bazen eksik kaliyor.
Geçişlik pek oyun oynamıyoz,özellikle ligde ufak takımlarla oynadığımızda rakip sahaya yerleşince orada iş yapabilmesi lazım,işten kastım hem skor hem iyi oyun

Anadolu takımında oynarken boş alan bulup estiren büyük takıma alınınca alan bulamadığı için bi halt oynayamayan yüzlerce oyuncu oldu

Bayrak adam diye lanse edilip premier ligdeki tüm sağbekleri katlayan zaha bile her topu aldığında karşısında 5 kişi görüp alan bulamayınca skora katkı yaptı ama asla beklenen oyunu oynayamadı

4'lü oynayacak isek ne diye stoper bakıyoruz ben anlamadım. Victor gitmediği sürece sadece ön bölgeye takviye yapsak tamam. Skriniar mesela Davinson'u mu Abdülkerim'i mi kesecek 4'lü oynar isek?

Kaan/Elias-Davinson/Victor/Abdülkerim/Metehan-İsmael/Berkan/Elias

Gabri/Lucas/Berkan/Kaan/Kerem/Efe

Yunus/Barış/Sallai-Dries/Yunus-Yunus/Barış/Sallai

Osi/Michy

kadro böyle anlık.

Mika da gelir ise, Victor gitmediği sürece başka takviye olmalı mı, bana göre merkez için olabilir ama onu da Okan hoca düşünmüyoruz dedi.
Nelsson gitmek istediğini bildirmiş bir kaç kez o yüzden de stoper bakmaya başladık diye düşünüyorum ama Mikautadze gelecek ise 3'lü oynarız zaten.

2. forvet olarak oynattığımız adamın pres gücünün olmaması olanaksız bence hoca için
Transfer işinin kolpa oldugunu dusunuyorum. Ama değilse sara ile degismeli kullanılir herhalde mertensten vazgecmedigin bir nokta da kullanma şansın yok çünkü torreira sara ilkay mertens 4 unu birden.

Bats satılamaz satılmasıda gündeme gelmemeli yedek olarak devam etmeli.

Takım zora girdiğinde Osimhen'de de Icardi'den de çok daha iyisini yapar sene başından beri bu kadar puan farkını açtıysak burada Bats'a borçluyuz.

İyi kitlediler r.tas yıllık 3 milyona yedek forvet sahibi olduk.. Sene başı 2-3 maç kritik golü var ama devamında leş gibi bir bok oynadığı yok.. Onu gectim bu kadar iyi giden bir takımda bir çaba da göstermiyor ..Hoca geçen osimhen yokken barışı oynattı işte ts macinda demek ki bu laubaliligi bir tek ben hissetmemişim..

Galiba beni yanlış anladınız : )

Nelsson gitmek istediğini bildirmiş bir kaç kez o yüzden de stoper bakmaya başladık diye düşünüyorum ama Mikautadze gelecek ise 3'lü oynarız zaten.
O halde İsmael ve Kaan yedek bekleyecek. Bence bir yerde kadro planlaması olarak hata var.

Üçlü olur ise: Dries, İsmael ve Kaan dışarıda.

Skriniar-Davinson-Abdülkerim

Barış-Gabri-Lucas-Sallai

Yunus-Mika

Osi
---------------------------

Dörtlü ise: Dries, Abdülkerim ve Sallai dışarıda.

Kaan-Davinson-Skriniar-İsmail

Gabri-Lucas

Yunus-Mika-Barış

Osi

Yani bilemedim nasıl düşünülüyor plan.

İyi kitlediler r.tas yıllık 3 milyona yedek forvet sahibi olduk.. Sene başı 2-3 maç kritik golü var ama devamında leş gibi bir bok oynadığı yok.. Onu gectim bu kadar iyi giden bir takımda bir çaba da göstermiyor ..Hoca geçen osimhen yokken barışı oynattı işte ts macinda demek ki bu laubaliligi bir tek ben hissetmemişim
Bu adamı ilk 11'e koymam maaşı yüksek mi yüksek ama fazlasını kazandıyor hatta yedek için daha iyisi yok çünkü sorun yaratmıyor son yıllarda hep bu tarafımız eksikti kazma kürek topçular alıyorduk ama Bats konusunu ayrı tutuyorum katkısı gayet yeterli seviyelerde oldu.

Muhtemelen Bats fenerde olsa puan farkı 2-3 arasında kalırdı çünkü önde oldukları maçta sonradan giren El Nesyri veya Dzeko filan inanılmaz büyük sıçtılar bizde de Hatayspor ve Trabzonspor gibi 2 kritik maçı aldırdı, Bodrumspor maçında kilidi açtı, Samsunspor maçında 2 farka çıkaran golü attı.

Her türlü win-win oldu.

İnanılmaz skandal bir perf ama okan bunu da küstürdü

Gerçi küsmeye hakkı da yok fbde ne kadar süre buluyosa bizde belki daha fazla bile oynamıştır bi gariplik var vücut dilinde

Fbde yılan gibiydi top tutuyodu zırt pırt pozisyona giriyodu bizde ayakta duracak hali yok ve fbdeki haline oranla kesinlikle daha kilolu

Geçişlik pek oyun oynamıyoz,özellikle ligde ufak takımlarla oynadığımızda rakip sahaya yerleşince orada iş yapabilmesi lazım,işten kastım hem skor hem iyi oyun

Anadolu takımında oynarken boş alan bulup estiren büyük takıma alınınca alan bulamadığı için bi halt oynayamayan yüzlerce oyuncu oldu

Bayrak adam diye lanse edilip premier ligdeki tüm sağbekleri katlayan zaha bile her topu aldığında karşısında 5 kişi görüp alan bulamayınca skora katkı yaptı ama asla beklenen oyunu oynayamadı
Bugün cok gecislik pozisyon vardi ama biz ceviremiyoruz isi. Öne gectigin vakit gecisi de oynayabilmen lazim. Cünkü rakip ister istemez acik oynayacak beraberligi yakallamak icin. Burda mika cok is yapabilir ama setide oynayabilmeli tabiki.

Mika bizde acayip sekilde level atlar. Okadar eminim. Avrupa sampiyonasinda kvaradan bile daha fazla katki saglayan oyuncuydu.
Oyuncunun lyon degil metz performansini degerlendirmek lazim lyon su andaki besiktas ayarinda cok kotu bir takim

Ajax gormus ordan metze gelmis metzde tam istedigimiz turde 10 numara olarak asit ve gol yapmis oyuncu pas kabiliyeti yuksek teknik kapasitesi yuksek yikilmayan ayakta kalan dripling yapabilen bir oyuncu

Kotu yani bence bazen gereksiz calim atabiliyor
Bazende bencil davranip pas vermek yerine gol atmaya gidebiliyor

Mertens yerine o baglanti oyununu oynayabilcek cuk diye oturacak oyuncu bence uce bese bakilmadan alinmali

Yav boşver. Forumun %90 kesimine seferovic-vinicius gibi 6 ayda toplam 1 gol atabilen forvetler müstahak. Bizim taraftarın futbol IQ’su çift haneli bile değil, Osimhen başlığına ciddi ciddi neler yazılmış 😂

İnanılmaz skandal bir perf ama okan bunu da küstürdü

Gerçi küsmeye hakkı da yok fbde ne kadar süre buluyosa bizde belki daha fazla bile oynamıştır bi gariplik var vücut dilinde

Fbde yılan gibiydi top tutuyodu zırt pırt pozisyona giriyodu bizde ayakta duracak hali yok ve fbdeki haline oranla kesinlikle daha kilolu

Nerden baksan hayal kırıklığı bu maasla .. fenerdeyken bunlar mal mı dzekodan iyi herif niye yedek diye sasiriyordum.. Bizim izlediğimiz batshuayiyle bizdeki çok farklı ben bir şekilde burayı benimsemedigini de düşünüyorum..Belki de son dk çıkan osimhen isi bunun motivasyonunu yıktı tabi bunlar bahane olamaz prof. topçu için neticede İcardi sakatlandı adam seni 3-5-2 denedi olmadı Osimhenin yerine denedi yine olmadı barışı oynatmak zorunda kaldı.. Bence de sorun kendisinde

Oyuncunun lyon degil metz performansini degerlendirmek lazim lyon su andaki besiktas ayarinda cok kotu bir takim

Ajax gormus ordan metze gelmis metzde tam istedigimiz turde 10 numara olarak asit ve gol yapmis oyuncu pas kabiliyeti yuksek teknik kapasitesi yuksek yikilmayan ayakta kalan dripling yapabilen bir oyuncu

Kotu yani bence bazen gereksiz calim atabiliyor
Bazende bencil davranip pas vermek yerine gol atmaya gidebiliyor

Mertens yerine o baglanti oyununu oynayabilcek cuk diye oturacak oyuncu bence uce bese bakilmadan alinmali
:ka:

Parayı düşünmeye gerek yok Sara'ya 18 m euro verildiğinde 2. lig topçusuna veriliyor dendi bugün çıktı tek başına maçı aldı desek yeridir resmen şov yaptı.

Doğru şekilde büyüyeceksek %70-75 geri para kazandıracak yatırımlar yapmalı + %25-30 tecrübeli kaşar futbolcularla oluşmalıyız dengeyi bozmadan ama ilk 11-rotasyon dengesini iyi kurmalıyız Avrupa'da bunun dezvanatajını çekiyoruz çünkü yedekten girenlerden sonra takım seviyesi düşüyor.

Florya, Riva, Sermaye artışları hatta mağazacılık bile tavan yaptı 3 senedir bu kadar büyük hakem hataları boşa değil gerçek potansiyelimizi biliyorlar ama 22/23 sezonuyla beraber en büyük şansımız Okan hoca oldu öyle bir anda geldi ki belki ülke futbol tarihinde Fatih hoca sonrası Okan hocada son darbeyi vuracak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt