Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Italyan istemiyorum. Genelde ülkeden cikmayi tercih etmiyorlar ve disarida kolay kolay uyum saglayamiyorlar gibi.

Raspadori cacik bir herif umarim gelmez de gelirse bu postu hatirlarsiniz .. Hele bahsedilen 25 milyonlar falan delilik olur .. Gidip Tel'le ugras en azindan yasi cok genc ve superstar kumasiyla piyasaya cikti new mbappe falan deniyordu

United zengin ve zavallı 1 kulüp
Keşke bi şekilde Neves'i alsalar da Ugarte cüzi şekilde bize düşse
Başka türlü baba OS alcaz diye 30'u sokacaklar gibi görünmekte
Ugarte'yi hiç beğenmiyom bu arada

Harcama limitlerinde 2 kattan fazla fark atmışız

250 milyon Euro harcama limitimiz var

eğri nasıl oturacağız? omuriliğimiz falan acır.
Come On Biden GIF by GIPHY News

Harcama limiti Uefa limitinin önüne geçti şu an, o yüzden anlamı kalmadı. BB çıkışı sonrası da farklı birşey beklemiyordum ortalama gelire bakıldığında bu seviyelere çıktığımızı çokça yazdım zaten.

Uefa konusunda da %70in üzerine çıkmamalıyız maaş kademelerinde, bu nokta kritik. Yüksek bonservis düşük maaş, daha doğru çözüm gibi gözüküyor bu durumda da onu da beceremiyorlar.

opsiyon 1:
stoper
oyunun iki yonunu de oynayabilen bir orta saha
kanat forvet/all rounder attacker

opsiyon 2 (Lemina'nin stoper rotasyonuna cekilmesi durumunda):
iki orta saha

opsiyon 1:
stoper
oyunun iki yonunu de oynayabilen bir orta saha

opsiyon 2 (Lemina'nin stoper rotasyonuna cekilmesi durumunda):
iki orta saha

Leminanin yasi ilerliyor .. Bence ligdeki en iyi 5 stoperin 3ü bizde leminayi da sayarsak..Digerleri skriniar ve batagov .. Bu acidan 2 orta saha daha mantikli geliyor ..

Sahsi fikrim 1saglam orta saha ve all arounder attacker alsak yeterli...Onun disinda u-21 kuralina uyan 1-2 ekleme yapilabilir kontenjan bos kalmasin diye..

Uzun sureli sakatlik bela olmazsa isimize yarayacak yedekler İcardi- Sallai- Eren -Sara - İlkay simdilik ...bunlardan da bek yedegi olarak Sallai disinda formda olan kimse yok ..
15 kisiye guvenip yola ciktik 4-5 kisi ayni anda gidince cuvalladik.. Bu yuzden en az 2 tane net katki verecek adam sart

Tff harcama limit olsa bile Uefa limiti asıl kritik nokta. Orada bu kadar limitimiz yok diye biliyorum. Armando Güner, İsak Vural(Umut Tohumcu), Ugarte(kiralık+ opsiyon), hücuma u23 fiyat olarak uygun fiyatlı yabancı. Böyle bir transfer dönemi bizim için en iyi senaryolardan biri olur.

Harcama limiti Uefa limitinin önüne geçti şu an, o yüzden anlamı kalmadı. BB çıkışı sonrası da farklı birşey beklemiyordum ortalama gelire bakıldığında bu seviyelere çıktığımızı çokça yazdım zaten.

Uefa konusunda da %70in üzerine çıkmamalıyız maaş kademelerinde, bu nokta kritik. Yüksek bonservis düşük maaş, daha doğru çözüm gibi gözüküyor bu durumda da onu da beceremiyorlar.

30 milyon bonservis verdiğimiz ve max monaco gören sağ beke 5 milyon maaş verdiler yav şaka gibi

Bana kalsa bakınız vurguluyorum bana kalsa

1 sol stoper
1 sol bek
2 orta saha
1 sol açık
1 santrafor

ihtiyacı var bu takımın.

Ama tabi bize kalmadığı için susuyorum ve takımım için en güzelini temenni ediyorum.

Ekibimizin bonservis için harcayabileceği Uefa limiti 60 milyon Euro

10 tane meybuz yerine 1 adet magnum rica ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt