Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lemina orta sahada devam etmeli, Lemina öncesinde onun gibi benzer profilde orta saha yine Leminaydı, arada doğru düzgün sert ön libero getiremedik bile.

Yerini doldurmak kolay olsa, doldurulacak adam aylarca çoktan belirlenmiş olurdu.
Bravo admin.

Fakat oraya Ugarte alınırsa Leminayı kesebilir mi?

Sallai icin bir ingiliz kulubu daha kapimiza calmis - Twitter

Lemina orta sahada devam etmeli, Lemina öncesinde onun gibi benzer profilde orta saha yine Leminaydı, arada doğru düzgün sert ön libero getiremedik bile.

Yerini doldurmak kolay olsa, doldurulacak adam aylarca çoktan belirlenmiş olurdu.

Bana sanki Lemina oynadigi an rakiplerin OSi bize kolay kolay üstünlük kuramiyor gibi geliyor. Sara, Torreira, Ilkay orta sahasi ligde cogu takimin icin yeterli olabilirde, ama Lemina gibi hicbiri alan savunmayi, takima stabilite veremiyor gibi. Onun icin ona benze ama daha olmamis hali, bir genc atletik 6 no almak en mantikli sey olur. Yazinda Sara icin adam gibi teklif olursa onu satip oraya daha istikrarli, skorer bir adam alsak, Ilkay, Torreira, Lemina (ayni maasla uzatirsa kalmali), genc 6 no, skorer 8/10 karmasi iyi bir rotasyon olur. 6. adam olarak da orta seviye bir Türk atariz oraya ve baya genis bir Orta Saha rotasyonumuz olur.

60a minimum 4 tane iyi transfer yapılır iş bilen adamlarla ve öyle de yapılmalı zaten

Mevcut Galatasaray scout ekibi ve teknik heyeti o paraya ancak 4 tane çöp alır.
Ederson gibi garanti isimlere yönelmezsek yine sezon sonu nereye kiralayacağız bu adamları diyip kara kara düşünürüz

Bu can armando'nun yerli olduguna eminmiyiz? Sofada arjantinli gözukuyor. Almanyada dogmus, almanya ve arjantin icin oynamis

Bu ne idugu belli olmayan cocuk icin kontenjan harcamayiz umarim

Mevcut Galatasaray scout ekibi ve teknik heyeti o paraya ancak 4 tane çöp alır.
Ederson gibi garanti isimlere yönelmezsek yine sezon sonu nereye kiralayacağız bu adamları diyip kara kara düşünürüz

Gidip 30 verdiğin adamdan da katkı alamadın 2-3 maç hariç, bunun garantisi yok. Osimhen istisnaydı gsnin eti budu ne ki ona 50 buna 60 sıksın

Geçen kış en ucuz 2 transferin eren ve leminaydı sadece 2sinden verim aldık mesela

Son düzenleme:
1767187242574.webp

Tek tek kalemlerini kırıyor, sıra kendisinde :)

kışın ortasında süper kupamı olurmuş hemde 2 maç, yapacaksanız Nisan ortası yapın zevki olsun.
Bence de. Büyük ihtimal Avrupa'dan eleniriz.
Salı ilk maç Çarşamba 2. maç Pazar da final oynanır.
Elenenler Pazartesi lig maçına çıkar
Finale kalanlar Perşembe ve Pazartesi lig maçı yaparlar.

neden forumda karlar yağıyor ? eskiden testosteron yuvası olan forumumuz çok fazla östrojen salgılar olmuş. kendimi kar küresinde hapsedilmiş hissediyorum

sıkıntılı

1767187747260.webp

Haluk'un dediğine göre Türk milli takımını seçecekmiş. Türk kimliği de alacak, Arjantin'den vazgeçip ve yerli sayılacakmış.
FIFA buna ne diyor?

Article 9 paragraph 1

57. A player may only once request a change of association decision from the PSC. The only exception is provided in article 9 paragraph 5.

O article 9 paragraph 5'de böyle birsey yaziyor:

107.3 continues to hold the nationality of their former MA.

Yani bir daha milli takimi degistirmeyi istiyorsa, anca ondan önceki oynadigi milli takima geri dönebiliyor diye algiliyorum ben bu maddeleri. O da anca o vatandasligi iptal etmediysen. Benim anlayisima göre bu cocuk normalde Türk Milli takimini secemez gibi geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt