Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.218
- 21.055
- 2.663
Ahmed+Berkan+Yusuf+ 10m +2 bonus taksitli harika deal olurduAdım gibi eminim dursun kasayı oluai ye gömmezse asla rahat etmez, yazın yaptığı gibi tüm kasayı basacak hamsilere
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahmed+Berkan+Yusuf+ 10m +2 bonus taksitli harika deal olurduAdım gibi eminim dursun kasayı oluai ye gömmezse asla rahat etmez, yazın yaptığı gibi tüm kasayı basacak hamsilere
Kanka dursun 25 milyonu masaya koymuştur bileOulaiyi alan şerefsizin dik alasıdır
Ahmed+Berkan+Yusuf+ 10m +2 bonus taksitli harika deal olurdu
Aslında Ahmed Berkan Yusufu verip üstünede 3 milyon versek Oulaide kalsın, ben onada okeyim adaşAhmedi tsye 3 e satıp son gün oluai ye 30 milyon veririz, Yusuf ile Berkanı zaten bedava göndereceğiz
Yok knk öyle oyuncular, şehir efsanesi, olanları Chelsea topluyor zatenUlan bari gidip batagova 13 15 milyon verip erkenden ikna etseydiniz adamları. Oulai gibi zilyon tane topçu var Fransa’da
Dostum deniz Zorlunun elinde 300 kişilik futbolcu listesi var tabii ki var öyle oyuncularYok knk öyle oyuncular, şehir efsanesi, olanları Chelsea topluyor zaten
Potansiyelli falan diyorlar yalan futbolu bilmiyor çocukBu oluai ye Avrupa’dan teklifler var ts 40 milyon istiyor falan diye şişirdi medya
Yahu kim bu vitaminsize 40 milyon verir, derbilerde sürekli dayak yiyen yerlerde sürünen alt lig topçusu 15 milyon teklif gelse hamsiler sırtında taşır, sırf dursuna bunu çakmak için yandaş medya şişirdi de şişirdi. Benim göremediğim ne var bilen biri açıklasın lütfen bu çocuk bizim seviyemizde değil
Profesyonel kariyerinde çıktığı maç sayısı 20 , birdefa Fildişi milli formasını giydi , şuan için çok erken , bize net ortasaha lazımPotansiyelli falan diyorlar yalan futbolu bilmiyor çocuk
Neyse ki uğurcan ldv dahil 25 milyon EuroLuk performans veriyor en azından bu çocuğun vereceği Max performans 7.500.000 Euro artı kdv üolurBu dursun gider her orta sahayı veto eder son gün oulaiye 30 gömer yazın olduğu gibi
Utanıyoruz bu herife başkan demeye
O tren kaçtı.Semenyoya girelim
Yaw çocuk çok iyi de olabilir ama hiç önemi yokNeyse ki uğurcan ldv dahil 25 milyon EuroLuk performans veriyor en azından bu çocuğun vereceği Max performans 7.500.000 Euro artı kdv üolur