Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu oluai ye Avrupa’dan teklifler var ts 40 milyon istiyor falan diye şişirdi medya
Yahu kim bu vitaminsize 40 milyon verir, derbilerde sürekli dayak yiyen yerlerde sürünen alt lig topçusu 15 milyon teklif gelse hamsiler sırtında taşır, sırf dursuna bunu çakmak için yandaş medya şişirdi de şişirdi. Benim göremediğim ne var bilen biri açıklasın lütfen bu çocuk bizim seviyemizde değil

Bu oluai ye Avrupa’dan teklifler var ts 40 milyon istiyor falan diye şişirdi medya
Yahu kim bu vitaminsize 40 milyon verir, derbilerde sürekli dayak yiyen yerlerde sürünen alt lig topçusu 15 milyon teklif gelse hamsiler sırtında taşır, sırf dursuna bunu çakmak için yandaş medya şişirdi de şişirdi. Benim göremediğim ne var bilen biri açıklasın lütfen bu çocuk bizim seviyemizde değil
Potansiyelli falan diyorlar yalan futbolu bilmiyor çocuk

Semenyoya girelim
O tren kaçtı.
Ilk BAY - Arabistan haberi çıktığında twitterda onlarca kullanıcı Semeyno'yu alın yazmıştı. Daha önce tanımıyordum sonra ister istemez dikkat kesilince hakikaten çok iyiymiş.
Dün Chelsea maçında ilk yarıda şiir gibi oynadı. Hiç zorlamadan müthiş etkiliydi ki isterse zorlar.

Galiba 50 milyona filan gidecek.

Neyse ki uğurcan ldv dahil 25 milyon EuroLuk performans veriyor en azından bu çocuğun vereceği Max performans 7.500.000 Euro artı kdv üolur
Yaw çocuk çok iyi de olabilir ama hiç önemi yok

Gidip siz bulun arkadaş adam hem genç transferleri veto ediyor hem de trabzonun 3 aylık topçunun peşine düşüyolar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt