Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Berkan'ın muadili olarak düşünülen adamı kaptırmışız ki çok gerek var mıydı bilmiyorum soru işaretli bir oyuncuydu, bana kalırsa Salih Özcan'ı almak lazım ama onu da beşiktaş alıyor bu gidişle orası boş kalacak.

Anadolu takımlarından bir oyuncu istesek 6 fiyat çekiyorlarsa elimiz zorda olunca 8-9 fiyat çekecekler her türlü iş sarpa saracak.

Tohumcu fanatik derecede GSli ( ilk agizdan biliyorum), undercover stada geldi bir kac ketr antrenmani kaytararak.

Baya iyi bir pontansiyel elimizden kacti

Ederson şu diğer isimleri top diye oynar çok iyi takip ettiğim bir eleman inanılmaz bir oyuncu atalanta deli mi veriyor bu adamı? Çok hırslı bir oyuncu bu arada sıfır laubalilik.

Eyüp Aydın'ı geri çağıralım hazır Samsunspor'da memnun değilken gelsin rotasyona geri dönsün.

Musap comeback. Bakalım kaç gün içerisinde tekrar banlanacak :D

Yav transfer olsun diye transfer olmamali.

X alinsin ve kulubede otursun mantigindan cikin artik.

Bu kafadan çıkmayi dusunmuyom bunlar gidene kadar yine batiracakları bariz çunku
O yüzden senelerdir dediğim gibi yeterli rotayon yoksa Avrupa'yı salıp tamamen lige konsantre olmalıyız hatta 1 veya 2 tane kilit adam alsak bile yeterli olur öyle çok transfere de ihtiyaç olmaz.

Seneye rotasyona bakar yine ya Avrupa'da devam ya da tamam deriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt