Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.180
- 22.880
- 1.433
Arsenal 2025 senesinde PL'de en çok gol atan ve en çok asist yapan, daha yazın sözleşme güncellediği adamı mı yolluyormuşTrossard icin ne dersiniz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arsenal 2025 senesinde PL'de en çok gol atan ve en çok asist yapan, daha yazın sözleşme güncellediği adamı mı yolluyormuşTrossard icin ne dersiniz?
Batagov daha gitmeden işi bitiriyorlarTrabzonspor, Wolfsberger'in 22 yaşındaki stoper oyuncusu Chibuike Nwaiwu için kulübüne bonuslarla beraber 8 milyon euroluk teklif yaptı. (TRT Spor)

Gondermek istediklerini sanmam suan icin ama yaz donemi ayrilma ihtimali yuksek olabilir, yasi itibariyle artik TR'ye gelebilir bu saatten sonra.Arsenal 2025 senesinde PL'de en çok gol atan ve en çok asist yapan, daha yazın sözleşme güncellediği adamı mı yolluyormuş
quaresmanın forma giydiği yerde...Tjkli birinin trossard için attigi bir tweet vardı bulamadım onu yav mizaha hız verecektik![]()
bunların scout ekibi 7/24 fm oynamıyosa hiç bişey bilmiyorumTrabzonspor, Wolfsberger'in 22 yaşındaki stoper oyuncusu Chibuike Nwaiwu için kulübüne bonuslarla beraber 8 milyon euroluk teklif yaptı. (TRT Spor)
2 sene önceye kadar her sene düzenli olarak har vurup harman savuran adamlar bile akıllandı saçma sapan isimlere tonla paraya alıyorlardı en azından şimdi doğru yolda gidiyorlar.bunların scout ekibi 7/24 fm oynamıyosa hiç bişey bilmiyorum

İyi para ama ilgilenen kulüpler cidden bunlarsa sağlam kumaş belli kiTrabzonspor, Wolfsberger'in 22 yaşındaki stoper oyuncusu Chibuike Nwaiwu için kulübüne bonuslarla beraber 8 milyon euroluk teklif yaptı. (TRT Spor)
Batagov daha gitmeden işi bitiriyorlar
'eraycı'ydık o zamanlar.@Sergen Zeren bbg melihi bilir misin
ben de eraycıydım reis'eraycı'ydık o zamanlar.![]()