Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali naci neden hala itibar görüyor arkadaş

Herifin dünyadan haberi yok

Hiç unutmam ordonez daha yeni piyasaya çıkıyodu maçını izlemiştim burda yazmıştım (nusa ve cuyperle birlikte)

Üyenin biri sen kim futbol kim falan demişti

Harvey Elliott > Charlotte FC

diyorlar.

Bazı oyuncu tipleri vardır ki bence onların tırnak içerisinde ucuzunu kapmaya çalıştığında genelde yan basıyorsun. Misal herkesin dilinde Fakir Osimhen'i bulalım gibi bi cümle yapıştı.

Fakir Osimhen'i bizde var zaten, Barış Alper. Evet, Osimhen 80 milyon euro, Barış Alper 40 milyon euro işte. Daha da düşüğünü almak istersen anca Konyaspor'da Kasımpaşa'da forma giyebilecek Youla tarzı bi adam bulur getirirsin. Bugün bul hadi Barış Alper gibi her maç canla başla 90 dakika tüm sezon oynayabilecek bir tane oyuncu. Bu kadar kolay olsaydı herkes bulur alırdı.

Çok kolay söyleniyor Fakir Osimhen'i bul, Baby Lemina bul... Bulduğun o Fakir Osimhen'i it gibi koşmasına rağmen 0 katkı sağladığında da aynı yorumları yapabilecek misiniz? Siz Osimhen sadece fiziğiyle mi iş yapıyor zannediyorsunuz. Adam muazzam bir yetenek + oyun zekasına da sahip ayrıca. Osimhen'i Usain Bolt gibi düşünmeyi bırakın artık. Veya Baby Lemina. Bulursun bulmasına da 25-30'dan aşağıya alamazsın. Daha ucuzunu aldığında da -atıyorum potansiyelli 18 yaşında bi çocuk- yapacağı tüm hataları da kabulleneceksin. Lemina'nın 25 yaşındaki hali bile defansif anlamda şimdiki kadar iyi değildi bence. Tecrübelendikçe muazzam bir savunmacıya dönüştü.

Neyse velhasıl Galatasaray'ın 1. yedek santraforu (veya 2. santraforu diyelim) bu takımdan ayrıldığında bu ligi 15. sırada bitiren bir anadolu kulübünün forveti olmamalı bence.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt