Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sunu anlamak zor degil;

iki orta saha alinmasini bende istiyorum ama iki tane 'duz' profilde oyuncu almak bizim sorunlari mi cozecek?

Soruyu degistirelim:

Mevcut orta sahadan memnun musunuz? Memnunsaniz tamam diyecek birsey yok sadece "yedek" oyuncu olsun iste kossun mucadele etsin diyorsaniz.

Bir tane kesici/mucadele gucu yuksek profilde <22 yasinda biri alinabilir, diger (eger) bir orta saha daha isteniyorsa top bizdeyken is yapacak oyuncu olmasi lazim benim futbol gorusumde. Sadece kosmakla rakibin gobegini delemezsin sen once topu alip cevireceksin hele ligde sampiyon olacagiz diyorsak.

Orta sahaya o bakimdan kaliteli oyuncu bakmak lazim o yuzden de en cok Hakan'in alinmasini istiyorum cunku bir cok seyi cozebilir. O olmazsa baska biri de olur.

Skora etki eden orta saha alinmali eger 2 orta saha alacaksak.

Leminayı yedekleyecek sonrasında yerini alacak #6
Dribbling yapmak suretiynen topu rakip kaleye taşıyabilen #8
Kanat rotasyonunda güvenilir bir yedek olabilecek bir genco

Alıp şamp ligi listesine kaydını yapalım.

Bir tane de olursa stoper

Bu capsizlar ciddi ciddi bizim ilgilendigimiz topcular disinda oyuncu bilmiyor.. İnanilmaz birsey simdi de lookmani zorluyorlarmis..
bunlar kafayı yemişler nasıl bir kadro planalamarı varsa keremin üstüne gittiler musabbayı getirdiler zaten o bölgeye bi de lookmanı mı alıcaklarmış :D

Hep duz oyuncular alip ne yapacagiz acaba
Düz olmasında sakınca yok zaten düzünü anca alırlar.

Şu kulübeyi güçlendirmememiz lazım önce gelecek isim bunu bilerek gelmeli.

Dennis lig içinden alınma imkanı olan en iyi orta saha oyuncusu, yurt dışından bunu yokla, ona teklif yolla derken son hafta alınca bir de uyum sorunu falan derken 10 hafta kalıyor zaten ligin bitmesine.

Önce oluru olan isimleri bitirsek sonra üst düzey arayışına geçsek iyi olacak.

Sunu anlamak zor degil;

iki orta saha alinmasini bende istiyorum ama iki tane 'duz' profilde oyuncu almak bizim sorunlari mi cozecek?

Soruyu degistirelim:

Mevcut orta sahadan memnun musunuz? Memnunsaniz tamam diyecek birsey yok sadece "yedek" oyuncu olsun iste kossun mucadele etsin diyorsaniz.

Bir tane kesici/mucadele gucu yuksek profilde <22 yasinda biri alinabilir, diger (eger) bir orta saha daha isteniyorsa top bizdeyken is yapacak oyuncu olmasi lazim benim futbol gorusumde. Sadece kosmakla rakibin gobegini delemezsin sen once topu alip cevireceksin hele ligde sampiyon olacagiz diyorsak.

Orta sahaya o bakimdan kaliteli oyuncu bakmak lazim o yuzden de en cok Hakan'in alinmasini istiyorum cunku bir cok seyi cozebilir. O olmazsa baska biri de olur.

Skora etki eden orta saha alinmali eger 2 orta saha alacaksak.
Leminayı yedekleyecek sonrasında yerini alacak #6
Dribbling yapmak suretiynen topu rakip kaleye taşıyabilen #8
Kanat rotasyonunda güvenilir bir yedek olabilecek bir genco

Alıp şamp ligi listesine kaydını yapalım.

Bir tane de olursa stoper
Ugarte+Maestro

dennise ayılıp bayıldığımdan değil de sırf TRde oynuyor diye böyle düşünüyorsun

gayet yeterli rotasyon topçusu işte gelişime de açık
Ben Dennis icin birsey dedim mi? Once benim ne dusundugumu sor mesela.

Iki tane duz oyuncu alinmamali orta sahaya, diyelim Dennis alindi diger oyuncu Ugarte olmasin. Ya da tersi.

Bir tane daha kreatif daha cok skora etki edecek profilde biri olmali 2 oyuncu dusunuyorsak.

Ben Dennis icin birsey dedim mi? Once benim ne dusundugumu sor mesela.

Iki tane duz oyuncu alinmamali orta sahaya, diyelim Dennis alindi diger oyuncu Ugarte olmasin. Ya da tersi.

Bir tane daha kreatif daha cok skora etki edecek profilde biri olmali 2 oyuncu dusunuyorsak.
Biri Hakan olmalı diyosrsunda o iş geçti sanırım

Hocam ben defansif özelliklerinin bize uymayabilecegini düşünüyorum
Adam zaten kanat defans olarak hiç izlemedim. Avrupa ligi stats laırı gayet iyi ve yerli oyuncu. Barış seneye giderse kanat için adayınız kim? Her mevkide 1 yabancı 1 yerli olmalı

Düz olmasında sakınca yok zaten düzünü anca alırlar.

Şu kulübeyi güçlendirmememiz lazım önce gelecek isim bunu bilerek gelmeli.

Dennis lig içinden alınma imkanı olan en iyi orta saha oyuncusu, yurt dışından bunu yokla, ona teklif yolla derken son hafta alınca bir de uyum sorunu falan derken 10 hafta kalıyor zaten ligin bitmesine.

Önce oluru olan isimleri bitirsek sonra üst düzey arayışına geçsek iyi olacak.
Bir tane duz oyuncu ama gelisime acik olan profilde biri alinabilir hem +2 kontenjani icin diyorsan. Digeri daha meziyetli oyuncu olmali profil ve kalite acisindan.

Adam zaten kanat defans olarak hiç izlemedim. Avrupa ligi stats laırı gayet iyi ve yerli oyuncu. Barış seneye giderse kanat için adayınız kim? Her mevkide 1 yabancı 1 yerli olmalı
Hocam ben sahsim adina yerden havadan vb de karsilama kazanma vb ozellikleri de olmali diyorum. Bu oyuncuda yine de tabi cok fikir sahibi degilim ancak bana uymuyor diyeyim. Benim istedigim Alajbegovic vb

Torera-Lemina-Sara -İlkay çok kaliteli orta sahalar bunlardan iyisi görüyoruz işte 30 milyondan başlıyor. daha iyisini bulamayız ama mutlaka o bölgeye oyuncu almalıyız, bu da rotasyon için gerekli, kaan ve berkan diye 2 oyuncuyu çıkardık denklemden.

Ne olabileceğini az çok kestiriyorum ama en azından isak vural ve can armandoyu açıkla be kardeşim

Ozan kabağı kirala vs

Gidip stranger things izleyim

Singo denen eleman sağbek değilmiş (Okan hocaya göre) stoperde de ihtiyaç yok, bu adamı ortashada deneyelim bari o bölgede ihtiyaçta varken :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt