Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İkisini de alamazlar, muşambayı da aldılar İstanbul’daymış menajeriyle,
syzmanski,becao ve en nesryi şutlasalar bile anca birini alabilirler yabancı kontenjanından üstelik tff limitini geçtim Uefa limitine takılırlar ikisini birden almaya kalksalar
fener sevgisi limit tanımaz renkdaş uefa ve tff nezdinde hepsini alırlar üstüne oynatırlar , szymanski,becao,en nesryi de bi şekilde hull city maribor ruslar araplara peşkeş çekerler son gün

Uğurcan
Sallai Sanchez Singo Jakobs
Torreira Lemina
Sane Yunus Barış
Osimhen

Elimizdeki en iyi 11(BENCE)

2 transfer hakkımız var, ben İcardi'yi yollardım 3 yabancı transferle devreyi kapatırdım.

Ugarte(24) 2€-kiralık+25€ opsiyon
Rayan(19) 20€+Cuesta
Lookman(28) 5€-kiralık+40€ opsiyon

Uğurcan
Singo Sanchez Lemina Jakobs
Ugarte Torreira
Sane Rayan Osimhen Lookman

Çift forvet, merkezde 2 tane durmayan dinamo, açıkların arkasını kapatan bekler, biri komple(Osimhen) diğeri şutör(Rayan) forvet ikilisi, kenardan gelen Barış Yunus Sallai Abdulkerim İlkay Sara Eren vs

tamamen okan buruk effect ya dursun yatsın kalksın okana dua etsin yoksa 1 adet bile şampiyonluk göremezdi söve saya gönderilirdi adam tüm bunlara rağmen ha
avrupada başarılı olmak zorundayız bunun içinde 2 şey şart 1 kabiliyetli kaliteli yönetim 2 muhteşem orta saha oyuncuları

Ben küçükkene(6 yaş muhtemelen) carewin geldiği gibi 1 sene gelir geri gider sorlorth gelse dahi.o da 2 sene sonra olur

yapıdan bahsedenlerin yapısı şöyle bişey
biz donnarumayı almayalım diye , cityden edersonu alıyolar , city donnarumayı alıyor edersonu bunlara bırakıyor üstüne livakovice takım bulamadıkları için city grubun takımı olan gironaya maaşı ödenerek yer açılsın diye 4.kaleci olarak gönderiliyor livakovic kaç dk süre bulmuş açın bakın gironada 0 dk tabi ki
siz bu adamların limit mimit uefa tff falan umursayacağını mı sanıyorsunuz hepsi paraya bakıyor ne yazık ki

Musaba geldiği için szymanski gider.becao giderse de stoper alirlar bence.ha yerli alırlarsa oraya 9.5 numara alacak fb muhtemelen.nesry zor gider gibi

Valla santraforda oynayan 2 oyuncumuz (Osi-Barış) -maalesef İcardi de demek isterdim ama formu düşük malum- Sörloth'a tersten saplar.

Lookman iyi hoş ama Barış veya Yunus'un yerine tercih etmem. Yunus'un yerine hele hiç. Bizim zaten Barış ve Sane gibi 2 tane sakatlık nedir bilmeyen atlet kanadımız var. Ama Yunus'un muadili yok. Alınacak oyuncunun Yunus gibi dar alanda iş yapan, zekasıyla maçı koparan bir oyuncu olması lazım.

bu arada bişi diyim bizimkiler szmaynskiden iyi topçu bulamazlar ne yazık ki bu eşşeklerden szymanskiye okeyim maalesef

Premier Lig’de liderliğini sürdüren Arsenal’in teknik direktörü Mikel Arteta, Arda Güler’i kadroda görmek istediğini söyledi. Londra ekibinin, milli yıldız için 80 milyon avroyu gözden çıkardığı iddia edildi. (A Spor)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt