Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocanın açıklamalarına pek takılmayalım tielamans falan diyordu lazionun çöpü vecino çekiyorduk son gün yerine az kalsın

bu arada ts çok iyi bulmuş ha oulai'yi çocuk geçen sene fransa 2. liginde 1000 dk bile süre almamış

helal olsun vallahi

amme hizmeti

torreira ve ugarte hali hazırda Instagram'dan takipleşmekteler

sonra etkileşim peşinde koşan sayfalara kanıp yeniymiş gibi kanmayın

1767375990477.webp

İkisini birden alırlarsa ve biz transfer döneminde saçmalarsak geçmiş olsun

sortloth ne ara 30 yasina girdi la

1-2 seneye fiziken biter o herif

Ruben Amorim: "Kimsenin ayrılacağını düşünmüyorum zaten öyle bir arzum da yok. Kimse bana gitmek istediğini de söylemedi o yüzden kadroda değişiklik olacağını beklemiyorum."

Ya olm bize 6 dan cok kanat / 10 no lazim degil mi? Baris, Yunus veya Sane ye bir sey olsa baska adam yok

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
4 topçu lazım normalde de bu yönetimde o kabiliyet yok
bir kanat , bir yunus muadili kreatif biri , 2 de orta saha

ha bunların hiç birisinin 30-40 milyonluk adam olmasına gerek yok zaten , sonradan oyun attığında oyun kaliteni düşürmek yerine yükseltmesi ve rotasyonda iş yapmaları kafi zaten barış,sane,yunusu kesemezsin mevcut şartlarda ama dinlendirip oynatırsan hem bu adamları yıpratmamış olursun hem de takım daha dinç kalır

İkisini birden alırlarsa ve biz transfer döneminde saçmalarsak geçmiş olsun

İkisini de alamazlar, muşambayı da aldılar İstanbul’daymış menajeriyle,
syzmanski,becao ve en nesryi şutlasalar bile anca birini alabilirler yabancı kontenjanından üstelik tff limitini geçtim Uefa limitine takılırlar ikisini birden almaya kalksalar

gerçekten çok kötü bir yönetimizin olduğunu bende düşünüyorum ve ona rağmen 3 sene üst üste şampi olduk 4. süne koşuyoruz ve büyük olasılıkla İnşallah ilk 24 e de kalacağız .İnsan ister istemez şunu dşünüyor birde başımızda kabiliyetli bir yönetim olsaydı ne olurduk diye ? en kötü Geçen sene uefada yarı final yapardık bence

gerçekten çok kötü bir yönetimizin olduğunu bende düşünüyorum ve ona rağmen 3 sene üst üste şampi olduk 4. süne koşuyoruz ve büyük olasılıkla İnşallah ilk 24 e de kalacağız .İnsan ister istemez şunu dşünüyor birde başımızda kabiliyetli bir yönetim olsaydı ne olurduk diye ?
tamamen okan buruk effect ya dursun yatsın kalksın okana dua etsin yoksa 1 adet bile şampiyonluk göremezdi söve saya gönderilirdi adam tüm bunlara rağmen hala sövülüyor işte düşünün ne denli bi başkan olduğunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt