Onur Bayraktar
Tecrübeli Üye
- 21 Şubat 2020
- 5.672
- 4.937
- 673
hocanın açıklamalarına pek takılmayalım tielamans falan diyordu lazionun çöpü vecino çekiyorduk son gün yerine az kalsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kerem gibi ona da yaparlar usülsüz bir kontrat, fenerasyonda görmezden gelir olur biter. Bu kadar basit onlara.fb lookmanj nasıl alıyormuş limitleri yok
kutlarım renkdaş futboldan anlayan nadir üyelerden biri gibisin zaten her zaman söylemişimdirYazmıştım
amme hizmeti
torreira ve ugarte hali hazırda Instagram'dan takipleşmekteler
sonra etkileşim peşinde koşan sayfalara kanıp yeniymiş gibi kanmayın
bu arada ts çok iyi bulmuş ha oulai'yi çocuk geçen sene fransa 2. liginde 1000 dk bile süre almamış
helal olsun vallahi
İkisini birden alırlarsa ve biz transfer döneminde saçmalarsak geçmiş olsun
4 topçu lazım normalde de bu yönetimde o kabiliyet yokYa olm bize 6 dan cok kanat / 10 no lazim degil mi? Baris, Yunus veya Sane ye bir sey olsa baska adam yok
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Almıyorsun işte hala 28 ocak bekliyorlargeçmiş olsunluk bir durum yok biz 2-3 adam alalım iyi kötü katkı alabileceğimiz yeter
bu eşşeklere bakmaya gerek yok
tamamen okan buruk effect ya dursun yatsın kalksın okana dua etsin yoksa 1 adet bile şampiyonluk göremezdi söve saya gönderilirdi adam tüm bunlara rağmen hala sövülüyor işte düşünün ne denli bi başkan olduğunugerçekten çok kötü bir yönetimizin olduğunu bende düşünüyorum ve ona rağmen 3 sene üst üste şampi olduk 4. süne koşuyoruz ve büyük olasılıkla İnşallah ilk 24 e de kalacağız .İnsan ister istemez şunu dşünüyor birde başımızda kabiliyetli bir yönetim olsaydı ne olurduk diye ?