Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.693
- 11.604
- 1.473
Raspadori tam biİm aradigimiz adamdı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bize verecekleri bonservisi Berkan'a vermisler. Boyle beles oyuncu birakma olayini sona erdirmemiz lazim.Hayırdır Konya gömü mü buldu Berkan'a 1.2 milyon euro veriyor.
büyük çöp frattesi yerine melih ibrahimoğlunu yeğlerim sergencimBu Sercan sanede de frattesideki gibi ötmüştü.fb masadan kalktı demiş.
Anlaştık mı lan yoksa
Yok iyi oyuncu aga ben ilk izlediğimde hucumcu saniyodum herifi amabüyük çöp frattesi yerine melih ibrahimoğlunu yeğlerim sergencim
Genel listede vardi hocam. Su an sara ve ilkay varenzo bardeliyi göremedim deniz renkdaş
Sagol AlperimGeçmiş olsun, maske tak öyle gez kış aylarında.
Lockman fbdeSagol Alperim
Kodumun sahtekarının biri yaydı bu haberi ağabey itimat etmeLockman fbde
fb g.tunu kurtarsın önce muşamba fazla bile onlaraKodumun sahtekarının biri yaydı bu haberi ağabey itimat etme
lucas paqueta varken frattesi anca krampon temizler ne yazık ki , premier ligde en çok ikili mücadele kazanlardan biriymiş ilk devrede büyük balık kaçtıYok iyi oyuncu aga ben ilk izlediğimde hucumcu saniyodum herifi ama
Sallaiciler asılsınlucas paqueta varken frattesi anca krampon temizler ne yazık ki , premier ligde en çok ikili mücadele kazanlardan biriymiş ilk devrede büyük balık kaçtı
Timber diyo bu herif.1 numaraymis listede galibaBurhan Can Terzi: "Can Armando Güner'in 7-8 Ocak'ta açıklanmasını bekliyorum."