Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.436
- 91.423
- 5.093
Jakobs'dan dilimiz yanmadıysa buyursunlar alsınlar.
Gelmeden vuralım bunu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jakobs'dan dilimiz yanmadıysa buyursunlar alsınlar.
Hocaları forvet degil forvet arkasi istiyomus.zaten nkunku da fiyat 35 olduğu için düşmesini bekliyorlar ama oyuncu da ikna değil.Musaba ,Meastro, Hollanda’daki kuzey afrikalı sol bek birde en nesry gönderebilirlerse orta halli bir forvet alır kapatırlar. Tff limitleri yarımız kadarsa Uefa limitleri de yarımız kadardır, kavukçunun dediğine göre biz bile max 65-70 milyon harcayabiliyoruz bunların harcayabileceği max 30-35 milyon fena gaza gelmiş ama bu işin sonunda yine ağlayacaklar
Fenerli olduğu bilinen bir gerçek zaten. Bu adamın böyle onlarca maçı var. Bildiğin kalite yoksunu bir hakemdi.Ağır fenerliydi
Balıkesir’de emlakçısı vardı, camekanında fener bayrakları var diyorlardı.
%75 anlıyorsun, fena değilListede çok fazla 10 numara var yanlız
1. Iniesta
2. Modric
3. Gerrard
4. Kroos
5. Scholes
Derdim muhtemelen
Valla sakat olduğunu biliyordum da bu derece sakatlık sorunu olduğunu bilmiyordum.Jakobs bunun yanında robocop kalirTimber 2 maça bile çıkmaz geçelim bu herifi bıraksınlar yener hocayı falan
Alper admin çocukları uyutayım derken uyuya kalmisAlper admin uyudu herkes serbestçe takılsın.. küfür etmeyin ama
Sağlam olsa tadından yenmez de alır kaçarım ama şu sakatlıktan kaçan maçlar tadı kaçırıyorNe alaka ya
Adamın 35 maç ortalaması var kariyerine bakarsan.
Oulai istiyorsun, onun olmuşuna böyle diyorsun.
5 sene oncesini bosver oglum ama adam ederiz rahat olSağlam olsa tadından yenmez de alır kaçarım ama şu sakatlıktan kaçan maçlar tadı kaçırıyor
Ekli dosyayı görüntüle 310555
Daha iyisi için bekletiliyor tabiBurhan: Ugarte en yakin isim suan
Kışı atlattıkta yazı kaldı

Kışı atlattıkta yazı kaldı
Messi herhalde başka kim olabilirO zaman Vitinha hayırlı olsun.
Serhan Türk: "Osimhen'in bile önünde olabilecek oyuncular konuşuluyor."![]()